promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
35 éves a világ leggyűlöltebb vámpírja, Robert Pattinson
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyetlen szerep miatt beskatulyázott, különleges színészi tehetséggel megáldott színész, akit hamarosan Batmanként láthatunk, ma ünnepli 35. születésnapját.

Kijelenthetjük, hogy Robert Pattinsont többen gyűlölik ezen a világon, mint a csomós zöldborsó főzeléket. Ennek pedig a kétségtelenül botrányosan félresikerült Alkonyat-széria és a napsütésben csodásan virító csillámvámpír szerepe az oka. Azt viszont nem lehet mondani, hogy a most 35 éves Robert Pattinson egy rossz színész lenne.

Éppen ellenkezőleg: Pattinson már jó pár filmben megmutatta tehetségét, de legelőször a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben láthattuk. Az évek alatt az egyik legismertebb brit színésszé vált Hollywoodban, sőt még a világ legszexisebb színészei között is számontartják.

Tavaly a Tenet című filmben szerepelve megmutathatta, hogy akciófilmekben is megállja a helyét, de Robert Eggers A világítótorony című filmjében bizonyította leginkább tehetségét.

Jövőre pedig Matt Reeves The Batman című filmjében alakíthatja a Gotham-i igazságosztót, aminek premierjét mi már nagyon várjuk.

Összeválogattunk egy remek fotósorozatot a színész eddigi alakításaiból, nézd meg te is!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás