Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ma ünnepli 40. születésnapját a Bohém rapszódia sztárja

Ma ünnepli 40. születésnapját a Bohém rapszódia sztárja

Ma ünnepli 40. születésnapját a Bohém rapszódia sztárja

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:13

A Bohém rapszódiában Freddie Mercuryt megformáló Rami Malek május 12-én ünnepli 40. születésnapját – nézd meg a zseniális színészről készült galériánkat!

Rami Malek Oscar- és Golden Globe-díjas egyiptomi származású amerikai színész (akit a sorozatok kedvelői csak Mr. Robotnak hívnak) sokak meglepetésére már a 40. életévét tapossa, ugyanis 1981. május 12-én született.

Pályafutása elején leginkább csak mellékszereplőként láthattuk őt egyebek között az Éjszaka a múzeumban vagy az Alkonyat: Hajnalhasadás – 2. rész című alkotásokban.

2015-ben jött a Mr. Robot című sorozat, amiben egy Elliot Alderson nevű kicsit fura, kicsit személyiségzavaros hackert alakított, és ennek köszönhetően végre berobbant a köztudatba, majd innentől megindult felfele a karrierje!

Majd bemutatásra került a Bohém rapszódia, amiben zseniális alakításáért még az Oscar-díjat is megkapta, miután a közönség és a szakma szerint hibátlan volt Freddie Mercuryként. Hamarosan a legújabb James Bond-filmben is láthatjuk, ahol egy terroristavezért alakít majd.

Nézd galériánkat a 40. születésnapját ünneplő Rami Malekről!

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről