promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Penélope Cruz: ünnepeld velünk egy 18+-os galériával a szülinapos színésznőt!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legismertebb, legszexibb spanyol színésznője, Penélope Cruz 47 éves lett, ennek örömére összeszedtünk róla pár fotót, amik közt bőven akad 18+-os is!

Az 1974. április 28-án született, gyönyörű Penélope Cruz az 1989 óta tartó pályafutása alatt olyan filmekben szerepelt, mint például a Vanília égbolt, A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken, Volver, Betépve, Gyilkosság az Orient expresszen, Szahara vagy a Vicky Cristina Barcelona, amiért 2009-ben Oscar-díjjal és BAFTA-díjjal jutalmazták.

A spanyol színésznő sokáig Tom Cruise párja volt, majd 2010-ben összeházasodott a Nem vénnek való vidék Oscar-díjas sztárjával, Javier Bardemmel, akivel azóta is boldogok együtt, és már két gyerekük született: a 10 éves Leonardo és a 7 esztendős Luna.

Penélope Cruz rengeteg alkotásban bizonyította tehetségét, sőt, egyes esetekben még a meztelenkedéstől sem riadt meg. 47. születésnapjának örömére összeszedtünk impozáns karrierjéből egy galériát, amiből mindenki számára kiderül, hogy milyen sokoldalú a színésznő – megtekintés csak saját felelősségre.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás