promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
40 éve volt Indiana Jones első kalandja – Nézzük meg, mennyit változtak azóta a színészek!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1981-ben Steven Spielberg megcsinálta az Indiana Jones-filmek első részét, Az elveszett frigyláda fosztogatóit Harrison Forddal – így néznek ki ma a főszereplők!

A Steven Spielberg által rendezett, 40 éve bemutatott amerikai kalandfilm George Lucas produceri közreműködésével valósult meg, és a forgatókönyvet is ő írta többedmagával. Az elveszett frigyláda fosztogatói című alkotásban Harrison Ford alakította sármos hősünket, Indiana Jonest, bár alapból Tom Selleck volt George Lucasnál a befutó, de a Magnum című sorozat miatt ez végül nem valósult meg.

Az Indiana Jones-franchise első részében Jones a nácikkal száll szembe, akik a szövetség ládáját keresik, hogy seregeik legyőzhetetlenné váljanak – egy legendás történet, ami a mai napig nézők millióit varázsolja el, pedig már négy évtized telt el.

A nagysikerű filmben Harrison Ford mellett feltűnt még a szerelmeként Karen Allen is, illetve még olyan színészeket láthattunk benne, mint például John Rhys-Davies, Paul Freeman vagy Alfred Molina.

A kerek évfordulóra való tekintettel most megmutatjuk, hogy néztek ki akkor, és most Az elveszett frigyláda fosztogatói főszereplői, ráadásul még egy kicsit nosztalgiázhatunk is pár, a filmből kiragadott képpel.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás