promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog derült ki a Pingvin-sorozat csinos főszereplőjéről, Cristin Miliotiról

Döbbenetes dolog derült ki a Pingvin-sorozat csinos főszereplőjéről, Cristin Miliotiról

Borítókép:  Profimedia
Film & Sorozat
Kategória fejléc

Elképesztő érdekesség a Pingvin-sorozat női főszereplőjéről.

Már négy részt mutattak be a Matt Reeves-féle Batman-univerzumban játszódó Pingvin című sorozatból, aminek a főszerepét Colin Farrell játssza. A legutóbbi epizód teljes mértékben Cristin Milioti karakterére, Sofia Falcone-ra fókuszál; megismerhettük, hogy milyen viszonya volt az apjával, Carmine Falcone maffiavezérrel, hogy miként került ártatlanul az Arkham-be, hogy milyen szörnyű kínzásokat és bántalmazásokat kellett elviselnie az intézményben 10 éven keresztül, és hogy a szabadulása után milyen módon állt bosszút a családtagjain, akik cserben hagyták őt.

Kicsoda Cristin Milioti?

A most 39 éves, olasz gyökerekkel rendelkező színésznő karrierje 2006-ban indult el egy Broadway produkció által, majd egy-egy epizód erejéig feltűnt az Agykontroll, illetve a Maffiózók sorozatokban. Az áttörést viszont egy Magyarországon is sokak által kedvelt sorozat, az Így jártam anyátokkal hozta meg neki, ugyanis a 8. évadban ő kapta meg Ted Mosby feleségének szerepét. A rajongók konkrétan a széria indulása óta azon izgultak, vajon ki fogja alakítani majd az "Anya" szerepét, végül Cristin Milioti lett a befutó, aki a 9. évadban már állandó szereplőként volt látható a sorozatban.

Ehhez kapcsolódóan egy döbbenetes dolog is kiderült a színésznőről, ugyanis az Így jártam anyátokkal miatt külön basszusgitár leckéket vett, hogy hiteles alakítást tudjon nyújtani.

Cristin Milioti sokak számára lehet ismerős A Wall Street farkasából, amiben Leonardo DiCaprio feleségét játszotta, de láthattuk többek között a Palm Springs című film főszereplőjeként is, emellett szinkronhangként hallhattuk őt a Bob burgerfalodájában, a Family Guy-ban, és a Simpson családban.

Így folytatódik a Pingvin

Vasárnap újabb epizód kerül fel a Max-ra a sorozatból. Az aktuális részben a kialakulóban lévő hadművelet veszélybe kerül, így Oz kétségbeesett lépést tesz, hogy fordítson a helyzeten. Mindeközben Sofia pedig arra törekszik, hogy megalkossa új örökségét.

A Pingvin egy 8 részes minisorozatként készült el, tehát nem valószínű, hogy lesz folytatása. A széria befejező epizódját majd november 10-étől érhetjük el a streamingplatformon.