promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli, ami a Dancing with The Stars első adásában történt a színpadon

Rendkívüli, ami a Dancing with The Stars első adásában történt a színpadon

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Celeb & Bulvár
Kategória fejléc
Promotions

Elkezdődött a népszerű műsor a TV2-n, többek között Tóth Gabi és Papp Máté Bence is előadta az első táncát a Dancing with The Starsban.

Sokan várták már, hogy eljöjjön az október 26. és ezzel együtt eljöjjön a Dancing with The Stars című műsor első adása is. Ismét hatalmas nevek csapnak össze a táncparketten, és mutatják meg, hogy ki tud a legjobban táncolni, kik között működik legjobban a kémia a színpadon is. Tavaly Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte a műsort, a táncos vetélkedőt, a páros pedig olyannyira jól érezte magát a színpadon, hogy sok néző már az első perctől kezdve igazi párost látott bennük, végül nekik lett igazuk. Krausz Gábor amúgy ebben az időszakban megint látható a TV2-n, hiszen a Séfek séfe című műsort is most láthatják a nézők a csatornán.

Az idei Dancing with The Stars-ban pedig feltűnik Tóth Gabi és Papp Máté Bence is, sokan pedig csak miattuk kíváncsiak az adásokra.

Sokan vannak, akik ugyan nem nézik a műsort, de nagyon kíváncsiak a műsorra úgy, hogy mi hangzik el a zsűri szájából, van-e esetleg reflektálás olyan eseményekre, amelyek a való életben zajlanak. Tóth Gabi és Papp Máté Bence tánca nyomán a zsűri reflektált ezekre.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence amúgy nagyszerű és érzelmes produkciót adtak elő hófehér ruhájukban.

A zsűri azonban elsősorban arra reflektált, ami felhajtás volt eddig Tóth Gabiék körül a médiában, kevésbé a táncukra, ami sok nézőt meglephetett, és még azokat is érdekelheti, akik nem nézik a táncos vetélkedőt, majd jött a drámai végjáték.

Később pedig Tóth Gabi és párja reagáltak is a kritikákra, amelyet a zsűritől kaptak, ezt is az élő adásban.