promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majális a Miskolci Zenészkluban
Borítókép:  Miskolci Zenész Klub promo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Május 1-én, 14 órától veszi kezdetét a Retró majális és jam elnevezésű „csoportfoglalkozás” a Vörösmarty Művházban. A kertben bográcsozással indul a délután, majd este a művházban kezdetét veszi a zenélés.

A szervezők nem csak a zenészeket várják a rendezvényre, hanem a rajongókat, a zene elkötelezett hallgatóit, koncertlátogatókat, akik szeretik a „hazait”.

„Éljen május elseje!”

Kora délután, 14 órától indul a bográcsozás, a szakácsmesterek is zenészek lesznek. Míg rotyog a kondérban az étek, addig részt lehet venni pokrócozásban, sütés-főzés közben laza hörpintés és beszélgetés a szabadfoglalkozás része, mindez a művház zöld területén és büféjében valósul meg. Tervezgetés, emlékezés, majálisozás jó zenékre,  kiegészítő programként lesz még foci, szkander, akusztikus gitározás, éneklés, majd sötétedés előtt bevonulás a színházterembe.

Itt „csörömpölnek” egyet a fellépő zenekarok, majd következik az örömzenélés, melyben bárki részt vehet. Az egyik fellépő zenekar a Kiss Csaba és barátai lesz, a másik még szervezés alatt van – fellőpők még jelentkezhetnek a szervezőknél.

A különböző versenyeken, vetélkedőkön kívül lesz még karaoke is.

Az esemény mottója: Örömzene – műfaji meghatározás nélkül. Blues, rock, progresszív, funky, latin, jazz, folk – minden előfordulhat a kötetlen zenélés kapcsán.

A rendezvényre regisztráció szükséges, mert nem mindegy, hogy mennyi húst, zöldséget kell vásároliuk a szervezőknek, akik kiemelték, hogy családos a buli, de a szinglik is jöhetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás