Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elismerésben részesült a Miskolci Törvényszék

Elismerésben részesült a Miskolci Törvényszék

Helyi Hírek

Elismerésben részesült a Miskolci Törvényszék

Helyi Hírek

Promotions 07:45

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház által alapított „Támogatók Társasága” díjat a bíróság elnöke, dr. Répássy Árpád vehette át Dr. Révész Jánostól, a kórház főigazgatójától, a törvényszék és munkatársai karitatív munkájának elismeréseként.

Az díjátadón tartott beszédében a bíróság elnöke elmondta, hogy az Országos Bírósági Hivatal elnöke által meghirdetett „Karrier – Család – Egészséges életmód” program részeként a Miskolci Törvényszék is gyarapította azon intézkedések körét, melyek hozzájárultak a bíróság társadalmi szerepének és elismertségének megerősödéséhez. Különösen hatékony, a kölcsönös elismertségen alapuló kapcsolat alakult ki a bíróság és a régió legmeghatározóbb egészségügyi intézménye, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház között, melynek keretében a törvényszék számos alkalommal szervezett adománygyűjtést a kórházban ápolt gyermekek javára, támogatva ezzel gyógyulásukat.

„A kórház által szervezett jótékonysági programokhoz mindig örömmel csatlakozunk, ezzel is felhívva a figyelmet a támogatás, az összefogás fontosságára”

– fogalmazott a törvényszék elnöke.

Ilyen, a törvényszék által is támogatott esemény a május 25-én, szombaton szervezett „Gyere és fuss velünk a sérült gyermekekért” jótékonysági futóverseny, mely a kórház gyermek-rehabilitációs osztályán gyógyuló kis betegek elhelyezési körülményeinek szépítésére szolgál – folytatta Répássy Árpád.

A törvényszék elnöke nagy büszkeséggel vette át a díjat és köszönetnyilvánítása mellett az eseményt a következő, mindenkinek szóló üzenettel zárta:

„A gyermekek kezét soha nem engedjük el.”

Borítókép: promotions.hu