promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy igazi Lego-birodalommal találkozhattok Miskolcon
Borítókép:  MKK prómó
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Magyarország legnagyobb magánkézben lévő Lego gyűjteményének kiállítása az Ady Endre Művházban tekinthető meg, rengeteg egyedi építménnyel. 

Május 18-19-én kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb magánkézben lévő Lego gyűjteményének kiállítása, 300 négyzetméteren. Több, mint 1 500 000 Lego kockából áll a kiállítás és egy teljesen megújúlt játszóházzal találkozhatnak az érdeklődők.

A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, a Csillagok háborújáig, a Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz itt.

Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel, hegyekkel és vasútállomással. Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1 500 000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet.

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás