Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Indul a strandszezon Miskolcon

Indul a strandszezon Miskolcon

Helyi Hírek

Indul a strandszezon Miskolcon

Helyi Hírek

Promotions 08:18

A miskolci strandok május 1-jén nyitják meg kapuikat a nagyközönség előtt. A Miskolctapolcai Strandfürdő és a Miskolctapolca Barlangfürdő kültéri medencéi mellett felújított úszómedencével várja újra a Selyemréti Strandfürdő is a fürdőzőket.

A miskolci fürdőkben a tavasz beköszöntével a belső medencék, gyógy-, wellness- és fitness szolgáltatások mellett a kültéri medencék is felejthetetlen élményt nyújtanak.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben május 1-től a tavifürdő élménymedence, a kagyló- és az úszómedence, továbbá három gyermekmedence fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A fürdő belső terében a barlangi járatok és medencék egyedi világa a nyári szezonban minden nap 9.00-20.00 óra között látogatható. A gyógyászati részlegen, az Aquaterápián frissítő masszázsok és gyógyászati szolgáltatások várják az egyedi igény szerint, vagy orvosi javaslatra OEP (NEA) támogatással érkezőket.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben az egész évben elérhető wellness- és szaunaprogramok mellett május 1-től az 50 méteres kültéri úszómedence is megnyílik. A feszített víztükrű versenymedence vízhőmérséklete 27 Celsius fok, mélysége 220 cm. A fokozatosan mélyülő, 31 fokos családi medence május 26-tól lesz nyitva.

A strandfürdő fitnesz-részlegében profi futópadok és kardiogépek, a wellness-részlegben finn szaunák, infraszauna és gőzkabin, pezsgőfürdő és taposómedence kínál ebben az időszakban is kellemes feltöltődést.

A Selyemréti Strandfürdő május 1-én az újjáépített úszómedence mellett dögönyöző- és ülőmedencével, torna- és tanmedencével, valamint a csúszda- és a gyermekmedencével nyitja meg a szezont. Az ülőmedencében többek között pezsgőágyak és álló pezsgőfürdő biztosít kellemes kikapcsolódást, a gyermekmedence vízi várával és kanyargó minicsúszdájával várja a kicsiket. A külső vízivilág mellett a megújult főépületben többek között 15 fős lávaköves finn szauna, felújított öltözők és fogadóterek várják a vendégeket.

A miskolci fürdőkben 2019. május 1-től a szezonárak érvényesek.

Borítókép: fotó: termalfurdo.hu