Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rendőrségi kisfilmek a moziban

Rendőrségi kisfilmek a moziban

Helyi Hírek

Rendőrségi kisfilmek a moziban

Helyi Hírek

Promotions 21:45

Mozifilmek előtt mutatják majd be Miskolcon azokat a rendőrségi kisfilmeket, amelyek a közlekedésbiztonság javítására irányulnak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az életből ellesett, egész pontosan felvett közlekedési szituációkkal hívja fel a figyelmet arra, hogy a legjobb baleset-megelőzés a szabályok betartása.

A bizottság a rendőrautókba szerelt kamerák felvételeiből, hat olyan kisfilmet állított össze, amelyek megmutatják, hogy a tragédiát csak egy pillanat előz meg. S, hogy mindez mindenki, így a moziba látogató nézők számára is bizonyossá váljon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a miskolci Művészetek Háza Béke termében április 2-án közös sajtótájékoztatón mutatta be a rendhagyó „Police-Movie” programot.

A kisfilmeket hat héten keresztül a mozifilmeket felvezető reklámblokkokban láthatják majd a nézők.

Pitkó László r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője többek között elmondta, hogy a rendőrség igyekszik minden eszközt, formát és csatornát kihasználni, hogy a közlekedésbiztonságára felhívja a figyelmet, annak érdekében, hogy mindenki hazaérjen.

Bíró Tibor, a CINE-MIS Nonprofit Kft. ügyvezetője pedig azt emelte ki, hogy kisfilmek akciófilmekbe illőek, így hatásosan irányítják arra a figyelmet, hogy a közlekedésbiztonságának a megteremtése, közös érdekünk.  

Borítókép: police.hu