promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárparádéval várja a vendégeket az Avasi Borangolás
Borítókép:  Borangolás promó
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyolcadik alkalommal rendezik a miskolci történelmi avasi pincesoron az ország legkülönlegesebb adottságú borgasztronómiai fesztiválját, az Avasi Borangolást.

A Miskolc belvárosában, a sétáló utcától pár perc járásra található Avas hegyoldal patinás pincesorai és hangulatos utcái ismét kiváló helyszíne lesz baráti összejöveteleknek, minőségi bor- és gasztronómiai élmények megélésének és a történelmi avasi pincesorok helyi értékei felfedezésének. A különleges helyszíneken számos műfajt felvonultatnak a szervezők, mind a zenei, mind a kiegészítő programokat illetően több napos szórakozást biztosítva majd fiataloknak, felnőtteknek és családosoknak egyaránt.

A rendezvény első napja szakmai nap lesz, ahol borászok és szakértők tartanak előadásokat és bemutatókat.

Pénteken és szombaton a már megszokott módon az avasi pincesor teljes területén, a Kisavastól a Nagyavasig nyitnak a pincék és borházak, helyi gazdák és országosan ismert borászok kínálatával. Az ételekről olyan neves helyi vendéglők gondoskodnak majd, mint a Pizza Kávé Világbéke, a Rossita Kisvendéglő, a Zip’s brewhouse vagy az Avalon Ristorante, akik ismert magyar séfekkel együtt gasztro workshopok keretén belül idézik fel Miskolc város 150 éves gasztronómiai múltjának ízeit.

A zenei programokat kereső borangolók számos színpad ingyenes koncertjei közül válogathatnak, de lesznek pódiumbeszélgetések, színházi előadások, a gyerekeket pedig több helyszínen is gyerekprogramok várják majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás