Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ismét Bringaváros 7.1 Nyíregyházán

Ismét Bringaváros 7.1 Nyíregyházán

Sport & Szabadidő

Ismét Bringaváros 7.1 Nyíregyházán

Sport & Szabadidő

Promotions 06:02

Újabb Bringaváros 7.1 Nyíregyházán. A rendezvénnyel – amelyet szeptember 28-án tartanak – a kerékpárutakat és a kerékpáros közlekedést szeretnék népszerűsíteni. 

„Fontos a közlekedésbiztonság fejlesztése, és hogy az itt élők megismerjék a kerékpárutakat. Nyíregyházán sokan mozognak, szeretnek kerékpározni, ezt bizonyította az elmúlt két évben a résztvevők létszáma a Bringapikniken és a Michelin Bringafesztiválon is. Jó érzés látni milyen sokan tekernek, ezért építettük a kerékpárutakat" – mondta Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza polgármestere a nyiregyhaza.hu szerint azon a sajtórendezvényen, amelyen bejelentették:

szeptember 28-án, a 2019-es évben már másodszorra megrendezik a Bringaváros 7.1-et Nyíregyházán.

A rendezvény célja a kerékpáros közlekedés népszerűsítése, de a településrészek között versenyt is tartanak. A tavalyi hét helyett 11 településrész csatlakozott, így az Érkert, a Malomkert, a Hímes és a Korányi Kertváros is kapcsolódott a programhoz. A 11 településrészen és a Kossuth téren is programokkal készülnek szeptember 28-án. Reggel 9 órakor indulnak a programok, a különböző településrészeken, és ami fontos: az első 100 jelentkező különböző színű pólót kap.

Az nyer, aki egy görgős kerékpárba a nap során a legtöbb kilométert tekeri. Egy éve a Jósaváros nyert. 

Nagyon fontos egy-egy településrésznek, hogy a legaktívabb városrésznek járó serleget elnyerjék. Bízunk abban, hogy idén túlszárnyalják a tavalyi eredményt, és még több kilométert gyűjtenek a kerékpárokba" – mondta Pataki Mihály a Bringasziget tulajdonosa, a rendezvény társszervezője.  

A napot gyerekprogramok és koncertek színesítik, este a Kowalsky meg a Vega lép fel. 

Borítókép: Fotó: Kohut Árpád