promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas konferenciát rendez a Nyíregyházi Egyetem
Borítókép:  raabe.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha meg akarod ismerni a duális képzés előnyeit, akkor mindenképpen el kell látogatnod Nyíregyháza-Orosra!

2019. október 8-án Nyíregyháza-Oroson tartják azt a konferenciát, amely a Nyíregyházi Egyetem szervezésében a duális képzés alapjait járja körbe.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét is sújtja munkaerőhiány, nem lehet mindenkit külföldről pótolni. Ennek érdekében az egyetem összefogott az EuroAdvance-cel és egy konferencia keretén belül te is megismerheted a duális képzés előnyeit, tapasztalatait, a kormány duális képzési stratégiáját, valamint a készülő, cégekre formált tananyagokat.

Az EuroAdvance meghívójában a következőket olvashatjuk:

„A konferenciára nemcsak azokat várjuk, akik az elmúlt másfél év alatt részesei voltak a projektnek, hanem azoknak a cégeknek is a vezetőit ill. HR munkatársait, akik érdeklődnek a felsőfokú duális képzés iránt. Ma már a megyénket is sújtja a munkaerő hiány, nem lehet minden hiányzó embert külföldről pótolni. Cégünk jelenleg is 5 közgazdász hallgatót foglalkoztat, akik három év alatt bebizonyították, hogy az elméleti tudás megszerzésén túl helye van a folyamatos gyakorlati képzésnek. Szakmai gyakorlati félévük letölése után, mint érett munkavállalót fogjuk őket alkalmazni. Nekünk megérte a befektetés!”

A rendezvény Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés elnökének, valamint Dr. Kovács Zoltán, a Nyíregyházi Egyetem mb. általános rektorhelyettesének köszöntőjével kezdődik. A nap folyamán az egyetem neves tanárai tartanak rövid, ám lényegretörő előadásokat. Érdekesség, hogy a konferencián két gépészmérnök hallgató előadására is be lehet majd ülni.

A teljes programot ide kattintva tudjátok elolvasni, és ha kedved kaptatok arra, hogy személyesen is meghallgassátok az előadásokat, akkor egy letölthető regisztrációs lapon jelezhetitek a részvételeteket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás