Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Polgármester-jelölt lett Dr. Kovács Ferenc Nyíregyházán

Polgármester-jelölt lett Dr. Kovács Ferenc Nyíregyházán

Helyi Hírek

Polgármester-jelölt lett Dr. Kovács Ferenc Nyíregyházán

Helyi Hírek

Promotions 19:33

Sajtótájékoztatót tartott a Fidesz és a KDNP nyíregyházi szervezete.

A FIDESZ és a KDNP városi szervezetének egyhangú támogatásával indul polgármesterjelöltként dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza jelenlegi polgármestere az októberi önkormányzati választáson

– jelentette be a két párt helyi vezetője, Halkóné dr. Rudolf Éva és Tormássi Géza.

A két vezető több dolgot is bejelentett: eszerint a 15 egyéni választókerületből mindössze három helyen történt változás. A Kertvárosban Gagna Csaba, a Hímesben Szenti Tibor, míg a Jósavárosban Nagy Szabina indul új képviselőjelöltként, a többiek ugyanazok, akik most is képviselik a választókat a közgyűlésben. 

„Tele hittel, reménységgel indulunk a választásokon, de kellő szerénységgel is. Arra számítok, hogy az eddigi eredményünket, azaz a jelenlegi többséget tudjuk tartani a követező választáson a nyíregyháziak bizalmából. Ez azt jelenti, hogy folytatni tudjuk azt a munkát, amit az elmúlt kilenc évben végeztünk, amikor is az első három évben a pénzügyi összeomlást kellett elkerülnünk, erre ment el minden idő, energia. De hat éve már Nyíregyháza költségvetésében nincs hiány, és szemmel látható az a fejlesztési sorozat, amit az elmúlt hat évben végeztünk”

– mondta a sajtótájékoztatón a nyiregyhaza.hu szerint Dr. Kovács Ferenc, a város jelenlegi polgármestere.

A városvezető bízik abban, hogy a nyíregyháziak újra támogatni fogják, és ezzel folytatni tudják azt a munkát, amit a az elmúlt kilenc évben töretlenül, kitartóan, folyamatosan végeztek a város polgáraiért.

Borítókép: Facebook/Dr. Kovács Ferenc.