promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Brutális bejelentés jöhet a brit királyi családban, ami felforgathatja megint az erőviszonyokat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha a pletykák igazak, akkor nagy változás jöhet ismét.

Nagy meglepetés érhet mindenkit a közeljövőben, ha azok a híresztelések igazak lehetnek, amelyek az elmúlt napokban keltek szárnyra Nagy-Britanniában. Újabb fővel csökkenhet ugyanis a brit királyi család tagsága, a friss távozó pedig a pletykák szerint meg sem állna az Amerikai Egyesült Államokig, méghozzá Meghan Markle-ig és Harry herceg-ig.

Néhány brit lap egyenesen úgy ír erről, hogy következhet egy újabb Mexgxit, ugye a Brexit után nevezték el még korábban a sussexiek távozását így az újságírók. És hogy mégis ki lehet a következő távozó? A brit királyi család egy kevésbé reflektorfényben lévő tagja, egy másik unoka, akiről azonban úgy hírlik, hogy II. Erzsébet egyik kedvenc unokája volt. Ő a bájos Eugénia, illetve a férje, Jack Brooksbank.

Úgy tűnik tehát, hogy nemcsak Harryék könyv- és netflixes dokumentumfilm-megjelenései, illetve nyilatkozatai borzolják majd tovább a kedélyeket a családban, hanem más ügyek is következhetnek az elkövetkező időszakban, ha az újságírók fülesei tényleg valósak.

Eugénia hercegnő amúgy a korábban a családból a sorozatos botrányai miatt háttérbe szoruló András herceg, III. Károly öccse. Édesanyja pedig Sarah Ferguson, akit az elmúlt időszakban elkezdett visszafogadni a család.

A pletykák szerint Eugénia hercegnő Harryék közelébe költözne, és közben rengeteg ingatlant néznek Montecitóban, ahol a korábban távozó sussexiek is élnek. Mindezt pedig a család egyik barátja árulta el a Daily Mail-nek.

Amúgy Harryék csúcsmodern háza így néz ki Montecitóban:

(via Cosmopolitan)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás