promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgató videó Völgyesi Gabiról, aki hatalmas, kellemesen ringó mellekkel, bikiniben mutatta meg magát

Izgató videó Völgyesi Gabiról, aki hatalmas, kellemesen ringó mellekkel, bikiniben mutatta meg magát

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Unique énekesnője csúcsformában van, nem vitás.

A Unique együttes 1999-ben robbant be a magyar popzene világába, üde és dinamikus, a 2000-es évekhez méltó, friss hangzást hozva a hazai zenei életbe. A háromtagú banda frontembere az énekesnő Völgyesi Gabi, akinek olyan slágereket köthetünk a jellegzetes, erőteljes, mégis finoman intonáló hangjához, mint a Mi van a nevedben? vagy a Csillagtenger.

A szőke szépség napokkal ezelőtt ünnepelte a 46. születésnapját, és talán ennek apropóján is kereste meg a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna, hogy mélyebb beszélgetést folytasson vele.

„Apukámnak volt egy nem jó elszólása az érettségi tájékán, amikor azt mondta: fiam, most vagy a legokosabb, innentől csak lefele mutat az utad. Ahogy megbeszéltük utólag, motiválni akart ezzel”

– idézett vissza egy fiatalkori emléket Gabi (a Blikk idézésében), mégpedig arra válaszolva, hogy miért érezte fontosnak, hogy a zenei karrierje mellett jogászi végzettséget is szerezzen – és ezáltal természetesen ma már dukál a nevéhez a „dr.” előtag.

Sokszor érzi emiatt úgy, hogy az emberek előítéletesek vele szemben, és talán ez okozza azt is, hogy a zenei közegben mindig is kívülállónak érezte magát. De mára megértette, hogy nem kell senkiével összevetnie a maga sikereit, és a saját útját kell járnia.

Érdemes rákukkantani Gabi Instagram-oldalára is, ahol számtalanszor megmutatta és megmutatja, hogy ízig-vérig nő. Középkorúan is fantasztikus alakja van, férfi legyen a talpán, aki például annak a rövidke videónak ellen tud állni, amelyben a szőke szépség bikiniben, ringó keblekkel közelít a kamera felé:

Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás