promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgató videó Völgyesi Gabiról, aki hatalmas, kellemesen ringó mellekkel, bikiniben mutatta meg magát
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Unique énekesnője csúcsformában van, nem vitás.

A Unique együttes 1999-ben robbant be a magyar popzene világába, üde és dinamikus, a 2000-es évekhez méltó, friss hangzást hozva a hazai zenei életbe. A háromtagú banda frontembere az énekesnő Völgyesi Gabi, akinek olyan slágereket köthetünk a jellegzetes, erőteljes, mégis finoman intonáló hangjához, mint a Mi van a nevedben? vagy a Csillagtenger.

A szőke szépség napokkal ezelőtt ünnepelte a 46. születésnapját, és talán ennek apropóján is kereste meg a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna, hogy mélyebb beszélgetést folytasson vele.

„Apukámnak volt egy nem jó elszólása az érettségi tájékán, amikor azt mondta: fiam, most vagy a legokosabb, innentől csak lefele mutat az utad. Ahogy megbeszéltük utólag, motiválni akart ezzel”

– idézett vissza egy fiatalkori emléket Gabi (a Blikk idézésében), mégpedig arra válaszolva, hogy miért érezte fontosnak, hogy a zenei karrierje mellett jogászi végzettséget is szerezzen – és ezáltal természetesen ma már dukál a nevéhez a „dr.” előtag.

Sokszor érzi emiatt úgy, hogy az emberek előítéletesek vele szemben, és talán ez okozza azt is, hogy a zenei közegben mindig is kívülállónak érezte magát. De mára megértette, hogy nem kell senkiével összevetnie a maga sikereit, és a saját útját kell járnia.

Érdemes rákukkantani Gabi Instagram-oldalára is, ahol számtalanszor megmutatta és megmutatja, hogy ízig-vérig nő. Középkorúan is fantasztikus alakja van, férfi legyen a talpán, aki például annak a rövidke videónak ellen tud állni, amelyben a szőke szépség bikiniben, ringó keblekkel közelít a kamera felé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás