promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: Lékai-Kiss Ramóna lerántotta a leplet a TV2-ről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész országot lázban tartotta a TV2, de Lékai-Kiss Ramóna most felfedte a nagy titkot.

Már jó ideje annak, hogy Lékai-Kiss Ramóna ott hagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz, ahol jelenleg szinte kizárólag a legnagyobb műsorokban láthatjuk őt. A Sztárban sztár következő évadában is szerepelni fog, ráadásul a csatorna egy izgalmas kampánnyal vezette elő a várva várt műsort, ugyanis rejtélyes mellszobrokat posztolt a versenyzőkről, az emberek pedig találgathattak, hogy vajon kiről is van szó.

Lékai-Kiss Ramóna is posztolt pár mellszobrot a közösségi oldalára, a követői pedig sorra tippeltek, hogy vajon kit rejtenek, ez pedig hatalmas izgalmakat okozott sokaknak. Úgy tűnik, hogy többen is jól ráéreztek az adott személyekre, ugyanis most kiderült, hogy pontosan kik is lesznek a Sztárban sztár következő évadának versenyzői, és akad köztük bőven olyan, aki a tippek tükrében nem lesz meglepetés.

Lékai-Kiss Ramóna bejelentette, hogy a Sztárban sztár február 19-én induló évadában Gubik Petra, Schoblocher Barbara, Kamarás Iván, Judy, Valkusz Milán, Molnár Tibi (Trap kapitány), Sipos Tomi, Zdroba Patrik, Kiss Ernő Zsolt, Oláh Ibolya, Halastyák Fanni (Nemazalány) és Tarján Zsófi fognak versenyezni – a zsűritagok pedig Kökényes Attila, Papp Szabi, illetve Tóth Andi és Marics Peti lesznek.

Ezek alapján elképesztő produkciókra számíthatunk, hiszen nem akármilyen nevek szerepelnek a listán. Lékai-Kiss Ramóna ezzel szépen lerántotta a leplet a TV2-ről, és véget vetett a titkolózásnak, a követői pedig nagyon örültek már ennek, mivel alig várták, hogy kiderüljön, kik lesznek a Sztárban sztár új évadában, amit valószínűleg ismét rengetegen fognak nézni a tévében.

Íme a Sztárban sztár versenyzői:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás