promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legendás magyar DJ zenéjét játszotta Tiësto, az egész világ hallhatta a fülbemászó remixét
Borítókép:  Tiësto / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas megtiszteltetés Tiësto műsorában szerepelni, büszkék lehetünk a magyar DJ-re és a lányára.

Magyarországon mindenki ismeri DJ Sterbinszky nevét, hiszen az utóbbi évtizedekben rengeteg remek mixalbumot, remixet és saját zenét készített a legendás lemezlovas, aki több stílusban is maradandót alkotott, és a rajongói legnagyobb örömére jelenleg is nagyon aktív. Még a lánya is követte őt a zenei pályán, és MYNEA néven ér el hatalmas sikereket – többek között még Curtis is csinált vele egy közös zenét.

A Grammy-díjas, zsinórban háromszor is legjobb DJ-nek választott Tiësto a világ talán legismertebb lemezlovasa, szinte az összes nagy névvel együtt dolgozott már. Van neki egy rádióműsora is, a Club Life, amit rengetegen hallgatnak, hiszen az adásokba csak a legmenőbb, legjobb zenék kerülnek be, vagyis hatalmas megtiszteltetésről van szó – Sterbinszky pedig most egy óriási örömhírt közölt a rajongóival.

Sterbinszky és MYNEA közös remixet készített a tragikus hirtelenséggel elhunyt Avicii Tim Berg néven megjelent gigaslágeréhez, a „Seek Bromance”-hez, a ritmusos, fülbemászó szerzemény pedig annyira elnyerte Tiësto tetszését, hogy nemcsak lejátszotta a Club Life 824. részében, de még azzal is kezdte az adást – ez pedig kiemelten nagy megtiszteltetésnek számít.

Sterbinszky elárulta a közösségi oldalán, hogy hatalmas öröm és boldogság számukra, hogy Tiësto a lányával közösen készített remixével kezdte a Club Life fent említett adását. Nem ez volt az első eset, hogy Sterbinszky zenéjét hallhattuk a DJ rádióműsorában, és minden bizonnyal nem is ez volt az utolsó alkalom, hiszen Sterbinszky és MYNEA folyamatosan remek szerzeményekkel jelentkeznek.

Itt lehet meghallgatni a remixüket, amit nemrég Tiësto is pörgetett a Club Life-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás