promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea mesebeli perditaként mutogatja a formás ciciket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea Instagram fotóit lapozgatva sosem lehet unatkozni. 

Damu Roland és Andy Vajna egykori párját évek óta rengeteg támadás éri. Kezdetben azért, mert sokan megkérdőjelezték a Damu-perben a csinos közszereplő vallomásának őszinteségét, azután pedig a bulvársajtó és az emberek jelentős része azért ekézte, mert a dúsgazdag Andy Vajnával alkottak egy párt. Úgy tűnik, Tímeát mégis mély érzések fűzték a gigaproducerhez, az egykori milliárdos halála rendkívül megrendítette őt, rendszeresen posztol Vajnára emlékező szívszorító tartalmakat. 

Pár hete például egy ilyen fotót tett fel, feltehetően Andyre gondolt a képaláírást illetően, nem beszélve arról, hogy a közös kutyájuk, Rocky is nemrég hunyt el.

„Nyugodj békében drága bajnok Rocky. 2 hete még a beachen sétáltunk és hirtelen pár nap leforgása alatt összeomlott minden.. Nagyon szép kort megéltél, de reménykedtem, hogy ez a nap soha nem jön el, sok örömet szereztünk egymásnak és a hiányod borzalmasan fáj, mint a másik szerető gazdid elvesztése. Vigyázzatok Magatokra a mennyországban”

- szólalt fel Timi a kutyus halála után.

Az utóbbi napokban egyre több magyar közszereplő posztol fotót az úgynevezett Lensa applikációval, amely mesterséges intelligencia segítségével alakítja át a fotókat, és mesebeli, már-már földöntúli hangulatot kölcsönöz nekik. Timi gondolt egyet, és megvillantotta idomait - köztük formás kebleit is - az alkalmazás segítségével, amit a rajongói és követői a legnagyobb örömmel fogadtak.

Lapozz bátran a nyilak segítségével a képek között! 

Az özvegy egyébként pár hete Los Angelesből rakott fel fotókat, így feltehetően az USA-ban él - bár imád utazni is, rendszeresen posztol fényűző nyaralásairól. Többször éri őt az a kritika, miszerint egyrészt ő Magyarország elsőszámú luxusözvegye, másrészt a közösségi média tartalmai között elvétve találunk olyan tartalmakat, amin nem villantja meg gömbölyű idomait. Tinik és fiatalok százezrei követik őt, Timi azonban mára már szinte teljesen kiiktatta az értékesebb tartalmakat Instagram oldaláról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás