promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg és Meghan Markle hazudik a Buckingham Palota dolgozói szerint – indul a botrány a Netflix sorozata miatt?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A visszaszámlálás elindult.

Ha december 8, akkor bizony Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozatának premier dátuma. Mától elérhető a Netflixen a sorozat első része, és egészen bizonyos vagyok benne, hogy főleg Angliában, de mindenki a királyi család reakcióját várja. Egészen pontosak Károly királyért, hiszen ha nem fogja tűrni a további botrányt Harryék körül, akkor végérvényesen elveheti a pár eddig még létező címüket.

Nem hiába szokták azt mondani, hogy Harryék tényleg a tűzzel játsszanak.

[[cikk1]]

Ahogy azt sem nagyon híreszteli a média, hogy a Buckingham-palota dolgozói egy titoktartási megállapodást írnak alá a palotával, amiben kijelentik, hogy ami a Palotában történik, amit ott tapasztalnak és tesznek a munkájuk során, az ott is marad. Ha ezt megszegik, akkor a Palota szó nélkül és azonnal bepereli őket.

Erre hivatkozva egy nevét elrejtő alkalmazott a Marca online lapnak elmondta, hogy

„Harry herceg pontosan tisztában van azzal, hogy nem tudjuk anyagilag megvédeni magunkat, ha bírósághoz fordulunk, ezért továbbra is bátran olyanokat állítanak Meghannal, amiket lehetetlenség a titoktartás miatt megvétózni. Ez egy játék számára, amit imád."

Majd a palotában dolgozó hozzátette,

„természetesen úgy döntöttem, hogy hallgatok a Korona iránti tiszteletből, de ha folyamatosan támadnak minket és a karaktereinket, hírnevünket stb., akkor éreznünk kell, hogy a királyi család ugyanúgy támogat minket."

Ezzel csak azt akarják bemutatni az ott dolgozók vagy a királyi család közvetlen környezete, hogy Harryék nyeregben érezhetik magukat, hiszen tudják, hogy bármit mondhatnak, mert nem lesz senki olyan elvetemült, hogy felrúgná a Palotával kötött szerződését. Ezért is, az alkalmazottak többsége azon a véleményen van, hogy Meghanék majdnem minden egyes története és szava hazugság.

„Az egyetlen módja annak, hogy egyszer végleg véget vessünk az egész Harry és a királyi család közti harcnak, ha a Palota megengedi az embereknek, hogy beszéljenek. Vagy legalább határozottan elutasítaná a hazugságokat, amiket Harryék állítanak,"

mondta el a véleményét a Time UK egykori volt munkatársa, amit szintén a Marca hozott le.

Mindenesetre egészen biztos, hogy a napokban kiderül Károly király véleménye a Netflix legújabb sorozatáról.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás