promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az Aqua együttesre? Így néz ki most 49 évesen a Barbie Girl dögös énekesnője
Borítókép:  youtube.com/Aqua (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de az Aqua énekesnője csak szebb lett az évek alatt.

1997-ben bombaként robbant a dán-norvég, Aqua nevezetű banda gigaslágere, a „Barbie Girl”, ami jelenleg is több, mint 1,1 milliárd megtekintéssel rendelkezik YouTube-on. A fülbemászó, ritmusos dal Magyarországot is meghódította annak idején, a klipje pedig szinte beleégett a retinánkba, hiszen nagyjából mindenhol csak ez ment, és lehetetlenség volt kikerülni – nem csoda, hogy még most is majdnem olyan népszerű, mint 25 éve.

Az Aqua ezek után még rengeteg népszerű dalt hozott nekünk, az énekesnő, Lene Nystrom pedig sokak kedvence lett. Viszont, ahogy az ilyenkor lenni szokott, a zenekar egy idő után feloszlott, a tagok pedig szétszéledtek, miután a pletykák szerint elég komoly összetűzésbe keveredtek – sőt, állítólag konkrétan egy szerelmi háromszög miatt kaptak össze, szóval nem lehetett szép.

A jelenleg 49 éves Lene Nystrom egy nem túl sikeres szólókarrierbe kezdett, majd a zene mellett egy ideig a színészkedést választotta, és összeházasodott az Aqua billentyűsével, akivel 16 év után 2017-ben jelentették be a válásukat – de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy ismét együtt zenéljenek, ugyanis az Aqua jelenleg is aktívan koncertezik a rajongók legnagyobb örömére.

Lene Nystrom sokak szerint szebb, mint valaha, ráadásul még mindig szinte pontosan olyan energikus a színpadon, mint annak idején – és közben folyamatosan bizonyítja, hogy az Aqua örök, és sérthetetlen, hiszen a skandináv csapat slágerei máig rezonálnak a közönséggel.

Így néz ki most 49 évesen Lene Nystrom:

Itt pedig megnézhetjük a „Barbie Girl” 2022-es előadását:

Ez is érdekes lehet számodra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás