promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Reni hancúrozott egyet, kiakadtak hálószobatitkain a villalakók
Borítókép:  RTL Magyarország
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

És ez meg csak a Való Világ 11 első pár napja. 

Hétfőn beköltözött az első nyolc ember a Való Világ 11. szériájának villájába. A főhőseink a következők: VV Ákos, VV Reni, VV Lamin, VV Sajti, VV Barna, VV Bibi, VV Lissza, és VV Melina. VV Reni már a napokban is úgy fogalmazott, hogy szexmániás, erről pedig szinte azonnal megbizonyosodhattak a tévénézők. 

[[c1]]

A villalakók kalandjait lehet követni streamen is, az RTL+ alkalmazás az első hónapban ingyenes, utána pedig 1990 forintba kerül havonta.

Visszatérve Renire, a lány azonnal megragadta az alkalmat, hogy intim közelségbe kerülhessen Barnával, már a legelső éjszakán. Úgy fogalmazott, hogy volt egy kis bújás, aztán pedig egy kis ismerkedés. Barnának a szexi, macsó külseje tetszik neki, és a szép mosolya. Nem tudott ellenállni az éj leple alatt, és rámászott a fiúra.

Hogy pontosan mit jelent a kis testi ismerkedés Reninek, az alábbi videóban megtekintheted. 

A hancúrozás után másnap a beszélgetések során is pikáns témák kerültek elő. Kérdezz-feleleket tartottak a villalakók a reggeli falatozása közben, VV Renit pedig rendkívül arcpirító helyzetbe hozták a fiúk.

Megkérdezték, hány férfival feküdt le élete során.

Őszintén? 15.

– Kamu!

– 50 nincs, de 35 van!

– Fú, de utálom az ilyen… minek hazudsz?

– 35, na! Mondom.

– Miért hazudsz?"

Enyhén fogalmazva a srácok nem igazán hittek Reninek, sőt VV Lamin elviharzott az asztaltól, annyira felhúzta magát Reni vacilálásán. Később úgy fogalmazott, hogy Reni egy hazug g*ci", és ő ki nem állhatja az ilyen embereket. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás