promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levágott ujjal is a mészárlás mestere John Wick, aki igazi élet-halál harcra készül a negyedik részben - előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves visszatért, hogy a John Wick folytatásával ismét gatyába rázza az akciófilmek műfaját.

Annak idején sokan azt hitték, hogy a Mátrix-széria lesz Keanu Reeves pályafutásának csúcsa, de a népszerű színész bebizonyította, hogy van még benne elég energia és elhivatottság ahhoz, hogy egy másik franchise élére álljon: 2014-ben bemutatták a John Wick című akciófilmet, ami annyira lenyűgözte a közönséget, hogy azóta már két folytatást is kapott – és jövőre érkezik a negyedik rész.

Keanu Reeves a John Wick-széria mindegyik részében eléggé durván odateszi magát, hiszen a kaszkadőrmutatványok egy bizonyos hányadát mindig elvállalja, így jóval autentikusabb pár könyörtelen harcijelenet. A rajongók már tűkön ülve várják, hogy a 2023 márciusában érkező John Wick: 4. felvonás megérkezzen, és lássák, hogy milyen változatos módszerek bevetésével fogja hősünk kiiktatni a gonosztevőket.

Megérkezett a John Wick folytatásának hosszú előzetese, amiből kiderül, hogy természetesen most sem fogunk hiányt szenvedni pörgős, kreatív, durva akciójelenetekből, hiszen egyebek között azt is láthatjuk majd, ahogy John Wick egy éppen faroló kocsiból lövöldözi az ellenfeleit – ráadásul azzal a kezével, amiről az előző részben le kellett vágnia az egyik ujját.

A szokás szerint Chad Stahelski által rendezett alkotásban Keanu Reeves mellett természetesen Ian McShane, Laurence Fishburne és Lance Reddick is feltűnik majd, hozzájuk csatlakozik még többek között Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins és az Az rettegett Pennywise bohócaként befutott Bill Skarsgard is – utóbbi elvileg egy olyan karaktert fog alakítani, aki halálos párbajra hívja ki John Wicket.

Íme a jövő márciusban érkező John Wick: 4. felvonás új előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás