promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró hírt közölt Rúzsa Magdi, a rajongók alig hiszik el
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még februárban adott életet hármas ikreinek Rúzsa Magdi, és következő hónapjait gyermekeivel szeretné tölteni, így a most egy ideig nem vállal több fellépést.

 

Bár a teljes családot beszervezték a picik körüli teendők ellátásába - olyannyira, hogy nagymamák például felváltva főznek nekik - az énekesnő igyekezett megállni a helyét a munkában is. Pédlául a szülés után nem sokkal új videóklippel jelentkezett és már ekkor is a nyári szezonra készült. 

Nemrég a Blikknek adott interjút, amelyben arról beszélt, hogy eljött az ideje, hogy az anyaságnak szentelje az idejét a közeljövőben. 

"Nagyon szeretem, imádom a koncerteket, de nyilván ki lehet benne merülni nagyon, és persze, van egy monotonitása annak, amikor a kisbabákat látja el az ember. Nekem most minden ilyen lehetőség olyan élmény, mintha ledobtak volna egy másik bolygóra, és szipkázok be mindent. Azt figyeltem meg, hogy amikor egy-egy után hazamegyek, másnap azt érzem, hogy mindent bele tudok táplálni a kis mukijainkba"

- fogalmazott, majd hozzátette, hogy a februári Aréna koncertig a gyermekekkel szeretné tölteni az időt, tudatosan választották az időponttot, Elmondta azt is, hogy volt, hogy nyáron két hétvégi napon is fellépett, ami érzelmileg is nagyon megviselte.

Kérdésre válaszolva elmondta, idén novemberben lehet, hogy nem lesz energiája ahhoz, hogy szokásosan megajándékozza a rajongoz születénapja alkalmából, de ha idén ez véletlenül kimarad, jövőre pótolja. Elárulta azt is, hogy mivel tervezi majd tölteni a nagy napot. 

"Úgy fogom ünnepelni a születésnapom, hogy körbeszeretgetem a gyerekeimet, majd megköszönöm a Jóistennek, hogy vannak."

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás