promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma a Guns N' Roses klipjében szereplő csodálatos menyasszony
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stephanie Seymour az énekes Axl Rose arája lett a valóságban is.

Az 1985-ben alakult, és még ma is létező amerikai hard rock banda, a Guns N' Roses 1992-ben örvendeztette meg a világot a November Rain című számmal. A balladisztikus zene az együttes harmadik leghosszabb időtartamú (bő 9 perces) produkciója lett, bár a gitáros Slash szerint 6 évvel korábban már egy 18 perces változata is létezett az ikonikus dalnak.

Így is le a kalappal, hogy a banda videóklipet készített hozzá, amely szabályos kis rövidfilmnek tekinthető a jól megkomponált történetvezetésével. A fülbemászó dallam természetesen óriási sikert aratott, és a November Rain hosszú-hosszú ideig szerepelt az amerikai Billboard Hot 100 lista első 10 helyezettje között.

Magyarország akkor még a rendszerváltás első éveit élte, és míg a lányok az énekes Axl Rose-ba voltak szerelmesek, addig a fiatal srácoknak a menyasszonyi ruhában (is) bevonuló szépséges nőtől állt el a lélegzetük.

A karcsú, csinos, finoman metszett arcéllel rendelkező hölgy az akkor 24 éves Stephanie Seymour volt. Színésznőként és modellként is dolgozott, de nem csak ezért választották ki a feladatra, hanem azért, mert 1991-től Axl Rose-zal járt.

Feltűnt a Don't Cry című szám klipjében is, sőt már az eljegyzésig is eljutottak az énekessel, ám a kapcsolat 1993 februárjában zátonyra futott. Rose pár hónappal később beperelte egykori kedvesét, azt állítva róla, hogy ellopott tőle mintegy 100 ezer dollárnyi ékszert. Szép is a szerelem! Főleg, ha elmúlt…

Stephanie egyébként valódi rosszkislány volt, nem is olyan csoda, hogy arisztokratikus megjelenése ellenére egy vad rockerrel járt. Még alig volt 14 éves, amikor összeszűrte a levet a 42 esztendős John Casablancasszal, aki az Elite Model Management fejeseként befolyásos személynek számított a modellbizniszben.

Stephanie viszonylag hamar lenyugodott Rose után, hiszen az ötgyermekes, házas Peter Branttel kezdett el randizni. Fiút szült neki, és 1995-ben össze is házasodtak. Négy közös gyermekük közül Harry drogtúladagolás következtében 2021-ben elhunyt.

Anyja kétségkívül megtört a tragikus esemény hatására, ám ma is sugárzó szépségnek számít. De miért is ne lenne az, hiszen ezen a nyáron még csak az 54-et töltötte be. 2017-ben saját fehérneműmárkát kreált, és maga is a saját darabjait viseli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás