promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok régi intrójában nagyon ügyesen el volt rejtve egy magyar utalás, ami biztosan neked sem tűnt fel
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában már akkor is híres volt ez a dolog, amit belecsempésztek a Jóbarátok főcímébe.

Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Joey és Chandler. Ha ezeket a neveket meglátjuk leírva, akkor rögtön tudjuk, hogy melyik sorozatról van szó.

Rengeteg népszerű szitkom kavarta fel az állóvizet a közelmúltban. Az Így jártam anyátokkal, az Agymenők, valamint a Modern család is roppant népszerű volt, amiknek ugyebár a Jóbarátok kövezte ki az utat.

 [[cikk1]]

Az eredeti tervek szerint csak négy barátról szólt volna a széria, amit kibővítettek hatra. Phoebe és Chandler lettek volna a mellékszereplők, de a készítők okosan meglátták, hogy több potenciál van bennük.

A sorozatot az NBC tévéadó megrendelésére a Warner Bros. készítette, és mai napig szívesen veszik elő a rajongók egy kis nosztalgiázásra. A készítők ugyebár összehozták a Jóbarátok: Újra együtt című különkiadást, ami remek kiegészítés, de azért voltak erőltetett pillanatai.

 [[cikk2]]

Tíz évadon keresztül csendült fel az „I'll Be There For You” című ikonikus zene, amit csak a The Rembrandts adott elő, de ez is a két ötletgazda, Marta Kauffman és David Crane tollából származik.

A joy.hu szúrta ki, hogy a széria harmadik évadának a főcímében van egy magyar utalás. Amikor Joey, vagyis Matt LeBlanc tűnik fel egy szivarral a szájában, akkor mögötte van egy piros doboz, amire az van ráírva, hogy hungarian paprika, vagyis magyar paprika.

Hát igen, a magyar paprika már akkor is híres volt Amerikában. A képre a lap rá is közelített, amit ide kattintva tudtok megnézni. Alapból mindenki jól tudja, hogy milyen gyorsan pörög az intró, szóval igazán nehéz kiszúrni a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás