promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény beszólást kapott a Házasodna a gazda az egyik nézőtől
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben az RTL már várja a műsorába az új jelentkezőket.

Nem olyan rég véget ért az RTL egyik nagyon kedvelt társkereső-realityje, a Házasodna a gazda. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda találkozhattak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik meg akartak velük ismerkedni.

Az egyetlen hölgy, vagyis Vera számára nagyon rosszul sült el az egész kaland, és lehet már meg is bánta, hogy jelentkezett a műsorba. Ő nem csak a szerelmet nem találta meg, de még az összes nézőt magára is haragította.

Anno még Nádai Anikóval is volt egy érdekes beszélgetése, amiben a műsorvezető igyekezett is rávilágítani arra, hogy a hölgy a legapróbb dolgokon is fenn tudott akadni.

Van akinek persze jól végződött a műsor: Péter gazda és Andi például beleszerettek egymásba, és volt egy nagy álomrandijuk Svájcban. Nádai Anikónak megígérték, ha összeházasodnak, akkor a műsorvezető is rajta lesz a vendéglistán.

A Házasodna a gazda következő évadára már lehet jelentkezni, szóval 2023-ban is visszatár a műsor az RTL képernyőjére. Közben a műsor oldalán kapott egy kis fricskát ez a poszt.

„Már csak a címen kellene egy kicsit módosítani és rendben is lesz! Mondjuk: >>Csajozna a gazda!<<"

- írta az egyik kommentelő, aki sok lájkot zsebelt be a hozzászólása miatt. 

Persze mindig benne van a pakliban, hogy olyan is jelentkezik a műsorba, aki csak egy kis kalandra vágyik, nem komoly párkapcsolatra. Ide kattintva lehet jelentkezni a következő évadba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás