Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rendkívüli műsorváltozás lesz II. Erzsébet temetése miatt ezen a magyar csatornán

Rendkívüli műsorváltozás lesz II. Erzsébet temetése miatt ezen a magyar csatornán

Zene, Film & Kultúra

Rendkívüli műsorváltozás lesz II. Erzsébet temetése miatt ezen a magyar csatornán

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:07

Szeptember 19-én élő közvetítéssel és Tények különkiadással tiszteleg II. Erzsébet királynő előtt a TV2.

Rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2. Szeptember 19-én, hétfőn 11 óra 15 perctől a csatorna élőben közvetíti II. Erzsébet királynő temetését, amelyet milliók követnek majd a képernyőkön keresztül is. A történelem második leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodójának temetése a világ legjobban biztosított eseménye, amelyhez a világ legbefolyásosabb szereplői és kulcsfontosságú vezetői is csatlakoznak.

A Tények különkiadásában Gönczi Gábor és vendégei várják a nézőket. A töretlen kultusz övezte királynő utolsó útját végig kísérve percről percre kommentálják majd az eseményeket, valamint a kulisszatitkok és a múltidézés mellett a brit nemzet és a királyi család jövőjéről, kulcsfontosságú morális és politikai kérdésekről is szót ejtenek majd. Csorba Katalin az ország egyik legjobb protokoll szakértőjeként érkezik, és évek óta követi a királyi család életét. Pallavicini Zita őrgrófnő, az Andrássy és Zichy család leszármazottja is csatlakozik a közvetítéshez, emellett Katona Csaba történész és Forgács Mariann közösségi média szakértő, a Be Social alapítója is a stúdió vendége lesz.

Emellett a helyszínen a Mokka és a Tények két kollégája is első kézből tudósít a legfrissebb hírekről Londonból és Windsorból, már a reggeli óráktól.

A hétfői eseményeket megelőzően a Fem3 csatorna is egy rendhagyó tematikus hétvégi kínálattal emlékezik meg II. Erzsébetről. Olyan délutáni műsorokokon keresztül idézi fel a TV2 életmódcsatornája a királynő életét, mint a II. Erzsébet szolgálatában, a II. Erzsébet – A rendíthetetlen királynő, vagy a II. Erzsébet – Az elmúlt 90 év című dokumentumfilmek. Legutóbbi az uralkodó 95. születésnapjára készült, bemutatva korunk egyik legnagyobb hírességének máig töretlen kultuszát.

A teljes hétvégét átölelő programot további kapcsolódó tartalmak is színesítik, amelyekről az alábbi cikkben olvashattok:

 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria