promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Margot Robbie bekokózik, Brad Pitt pedig leesik egy balkonról a Babylon magyar előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első előzetes alapján kellemesen őrültnek tűnik a zseniális Damien Chazelle új filmje, a Babylon.

Az Oscar-díjas Damien Chazelle a Whiplash című filmmel elérte, hogy gyomorgörcsünk legyen az izgalomtól, a Kaliforniai álommal megszerettette velünk a musicaleket, Az első emberrel pedig teljesen új szemszögből mutatta be a holdra szállást. Most pedig eljött az idő, hogy korunk egyik legjobb rendezője Hollywood egy fontos korszakáról is lehúzza a leplet – ráadásul Brad Pitt és Margot Robbie segítségével.

A Babylon című dráma abban az időszakban játszódik, mikor Hollywood éppen áttért a némafilmekről a hangosfilmekre, ez pedig nemcsak a technika szempontjából hozott nagy változást, hanem a színészek számára is, hiszen onnantól kezdve nem volt elég csupán szépen mosolyogni a nagyvásznon: jóval komolyabb, átfogóbb munkát kellett végezniük, ezt pedig nem mindenki tudta hirtelen meglépni.

A Margot Robbie, Brad Pitt, Jean Smart, Diego Calva és többek között Tobey Maguire szereplésével készült Babylon ambiciózus emberek felemelkedéséről, bukásáról; illetve egy korszak végéről, és egy új időszámítás kezdetéről szól – a történetet átkarolja Hollywood csillogása és bűze, Damien Chazelle pedig az előzetes alapján egy kis humorral fogja feloldani a feszült helyzeteket.

A 2023. január 19-én érkező Babylon első kedvcsinálója egy őrülten szórakoztató filmet ígér, hiszen az alábbi, közel 2,5 perces videóban egyebek között azt láthatjuk, ahogy Margot Robbie bekokózik, majd egy kígyóval akar harcolni; Brad Pitt pedig mókásan táncikál, majd leesik egy balkonról – vagyis nagyon úgy tűnik, hogy Damien Chazelle ismét hoz nekünk egy fantasztikus filmet, amit semmiképp sem szabad kihagynunk.

Íme a Babylon 16-os karikás magyar előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás