promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszavonul Steve Martin, a legendás komikus
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steve Martin szomorú hírt közölt a rajongóival, ugyanis a most futó sorozata után már nem keres magának több munkát.

Steve Martin egy igazi élő legenda, aki már a '60-as években is a furcsa, akkoriban teljes mértékben egyedi komédiájával nyűgözte le stand-uposként az amerikai közönséget, majd a következő évtizedekben az egész világ megismerhette őt színészként a nagy sikerű filmjeinek köszönhetően, mint például az Örömapa, Vásott szülők, A három amigó, A Riviéra vadorzói, Bilko főtörzs vagy A rózsaszín párduc 2006-os változata.

Jelenleg a Disney+ kínálatában található Gyilkos a házban című sorozatban láthatjuk Steve Martint, aki ráadásul saját maga írta a szériát, amiben a szintén zseniális Martin Short és Selena Gomez mellett szerepel. Rengetegen nézik és imádják ezt az alkotást, hiszen rendkívül izgalmas, illetve humoros, most pedig még ki is derült, hogy kiemelt fontossággal bír Steve Martin életében, ugyanis hamarosan szomorú mérföldkővé fog válni.

„Amikor végzek ezzel a sorozattal, nem keresek majd másikat. Nem keresek majd filmeket sem. Nem akarok rövid vendégszerepléseket sem elvállalni. Furcsa, de ennyi volt”

mondta Steve Martin.

Ez egyértelműen azt jelenti, hogy Steve Martin a Gyilkos a házban című sorozattal koronázza meg a karrierjét, ugyanis amikor véget ér, akkor ő visszavonul, és nem vállal több szereplést. Mivel az alkotás hatalmasat durrant, így minden bizonnyal még jó ideig élvezhetjük, szóval valószínűleg sok-sok évünk van még addig, amíg búcsút kell mondanunk Steve Martinnak és a lehengerlő komédiájának – de elkeserítő tudni, hogy közeledik egy ekkora ikon pályafutásának vége.

Itt lehet megtekinteni a Gyilkos a házban előzetesét, hátha valaki ezek után kedvet kapott hozzá, hogy elkezdje az éppen a 2. évadát taposó sorozatot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás