promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt mindössze 2 másodpercig szerepelt élete legsikeresebb filmjében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt aprópénzért és egy pohár kávéért dolgozott a filmben, amivel a professzionális pályafutása anyagi csúcsára ért.

Brad Pitt minden idők egyik legnagyobb filmsztárja, aki manapság elég rendesen megválogatja, hogy milyen alkotásokban szerepel, hiszen úgy érzi, hogy már nem sokáig tart a karrierje. Éppen ezért igyekszik a lehető legjobb, legérdekesebb projekteket választani magának, hogy kiélvezze az utolsó aktív éveit – bár arról is cikkeztek manapság a nemzetközi lapok, hogy a színész visszavonul, de szerencsére nem így van:

Brad Pitt hiába nagy név már a '90-es évek óta, mégis egészen 2013-ig kellett várnia a gigantikus hollywoodi sikerre, ugyanis akkor mutatták be a Z világháború című zombis akció/thrillert, ami több mint 530 millió dollárt termelt világszerte a mozikban, ez pedig hatalmas összeg – de még ez is eltörpül a színész legtöbb bevételt elérő filmje mellett, amit 5 évvel később mutattak be, de sokan nem is tudják, hogy ő is szerepelt benne.

Egészen hihetetlen, de Brad Pitt egy kevesebb mint 2 másodperces cameónak köszönheti élete legsikeresebb filmjét, ugyanis ő is szerepelt a 2018-as, világszerte több mint 786 millió dollár bevételt bezsebelő Deadpool 2-ben: ő alakította a Láthatatlan Embert, akinek az arca egy áramütés során fel-felvillan az alkotásban, ez pedig nem kis meglepetés volt annak idején a nézők számára.

Brad Pitt mindössze aprópénzt, illetve egy pohár kávét kért azért, hogy szerepeljen Ryan Reynolds filmjében, és ez a kedvesség annak köszönhető, hogy régi barátja a rendező, David Leitch, aki annak idején az ő kaszkadőre volt a Mr. és Mrs. Smith, illetve egyebek között a Harcosok klubja című alkotásoknál is – szóval a világsztár részéről ez egy egyszerű, baráti gesztus volt, amivel még a gyermekeit is sikerült lenyűgöznie, hiszen a kölykök imádták az első Deadpoolt.

Aki szeretné látni a jelenetet, és nem érdeklik a spoilerek, az itt megnézheti Brad Pitt ultrarövid vendégszereplését a Deadpool 2-ben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás