promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney+ megint jól kitolt az előfizetőkkel
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bosszankodhatnak a Disney+ előfizetők.

Magyarországon június 14-én indult el a Disney+, ahová egymás után kerülnek fel többek között a Star Warsos és a Marveles tartalmak. Nemrég ért véget a Marvel Stúdió legutóbbi sorozata, a Ms. Marvel, ami történetét tekintve egy elég bugyuta és üres semmiség volt, de az vitathatatlan, hogy Iman Vellani telitalálat volt a főszerepre, aki egy személyben képes volt megmenteni ezt az érdektelen produkciót.

A Marvel azonban egy pillanatra sem lassít. Augusztusban debütál a következő sorozatuk, a She-Hulk, vagyis Az Amazon: Ügyvéd, amiben Jennifer Walters, a szuperhősök jogi ügyeire specializálódott ügyvédnő bonyolult mindennapjait éli, hiszen nem elég, hogy egyedülálló, ráadásul egy 180 centiméteres, zöld, szupererővel rendelkező Hulk is. A sorozatban Tatiana Maslany alakítja Amazont, de feltűnik benne Bruce Banner szerepében Mark Ruffalo, Förtelemként Tim Roth, továbbá Benedict Wong, mint Wong, és Charlie Cox, mint Daredevil.

A She-Hulkról eddig úgy tudtuk, hogy augusztus 17-én fog debütálni a Disney+-on, azonban a premiert beharangozó kedvcsinálóban már másik dátum szerepel. A legfrissebb bejelentés szerint a She-Hulk csak augusztus 18-án fog felkerülni a streamingszolgáltatóra.

Az egynapos halasztásnak az okai tisztázatlanok, legutóbb a következő Star Wars-sorozatot, az Andort tolták el egy hónappal, hogy ne ütközzön a nagyjából egy időben érkező Sárkányok házával és A hatalom gyűrűivel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás