promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fél Magyarország lesokkol? Így néz ki az a két színész, aki Terence Hill-t és Bud Spencer-t alakítja a Különben dühbe jövünk újragondolásában
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik a remake-ek és reboot-ok, illetve folytatások korszaka elérte Magyarország egyik legkedveltebb színészpárosának egyik legkedveltebb filmjét is.​

Az elmúlt évtized az élet nagyon sok területén a retróról és a remakekről, valamit a rebootról szólt, a filmek terén pedig bámulatos módon rajzolódik ki szemünk láttára a trend. Nagyrészt ezeket az újra feldolgozásókat, vagy éppen régi filmek folytatásait a nosztalgiára való fogékonyság is ösztönzi. Miközben az is egészen nyilvánvaló, hogy ezekkel az alkotásokkal nehezebb mellélőni, hiszen olyan feldolgozásokról vagy filmes újragondolásokról beszélünk, ahol bizony az alapmű egészen kiváló volt.

Ám ez nem mindig papírforma, hiszen az elmúlt években rengeteg csapnivaló remake került elénk, és bizony elgondolkodtató ezek után, hogy mi a jó remake receptje.

Nemrégiben egy egészen elképesztő bejelentés érkezett a Netflixtől, ugyanis kiderült, hogy a Különben dühbe jövünk című alkotásnak, amely a Bud Spencer-Terence Hill páros egyik legikonikusabb filmje (nem mellesleg Magyarországon is ez az egyik legkedveltebb filmjük), érkezik egy friss feldolgozása és újraformálása, méghozzá a streamingszolgáltató repertoárjára is. A film augusztus 24-től lesz majd elérhető.

A 2022-es verzióban a piros Buggy lesz újra fókuszban. A filmben amúgy a két színész teljesen Bud Spencer-re és Terence Hill-re hajaz, ám ez az a hír, amelyet még hosszú napokig kell, hogy emésszünk, hiszen ezidáig elképzelhetetlen lett volna, hogy egy Bud Spencer-Terence Hill filmhez hozzányúljanak. Sokan pedig valószínűleg már a hír hallatán is szentségtörést emlegetnek, de a színészek és a produkció kapcsán szinte biztos, hogy nagyon sokan le fognak sokkolni.

Íme a trailer, a főszerepben amúgy Edoardo Pesce és Alessandro Roia, két olasz színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás