Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási botrány: Meghan Markle és Harryt biztonságiak vették körbe, megfagyott a levegő

Óriási botrány: Meghan Markle és Harryt biztonságiak vették körbe, megfagyott a levegő

Zene, Film & Kultúra

Óriási botrány: Meghan Markle és Harryt biztonságiak vették körbe, megfagyott a levegő

Zene, Film & Kultúra

Promotions 04:34

Nem mindennapi dolog lett egy mindennaposnak is mondható dologból.

Azt már megszokhattuk, hogy Meghan Markle és Harry herceg óriási feltűnést okoznak azokon a helyeken, ahol bizony feltűnnek. Egyszerűen máshogy terik az idő, és a tér is megváltozik akkor, amikor a sussexiek valahol megjelennek. És lehet szó akár egy mindennapos dologról is, biztos, hogy történnek majd furcsa dolgok. Most éppen arról lehet olvasni a világsajtóban, hogy a hercegi pár Robert De Niro világhírű New York-i vendéglőjében vacsorázott.

És bizony nem mindennapi körülmények között.

Az Elle írta meg a részleteket. Meghan Markle és Harry herceg annak ellenére, hogy nem szeretik a felhjatást maguk körül, azonnal az étterem közepén foglaltak helyet, és annak érdekében, hogy semmifeéle ellentét ne alakulhasson ki a többi vendég valamint a hercegi pár között, Meghant és Harryt biztonsági emberek vették körül, akik már a vacsora legelején tisztázták a vendégekkel, hogy ne készítsenek képeket a hercegi párról, különben távozásra szólítják majd fel őket.

A vendéglő amúgy hemzsegett a biztonságiaktól, így sok vendég nem is értette, hogy miért nem egy kölönteremben foglaltak helyet a páros tagjai. Sőt, random emberekhez is odamentek, például egy épp születésnapját ünnepl ő férfihez, aki nagyon megilletődött az események láttán. A döbbenettől szinte meg sem mert szólalni

Más vendégek pedig arról számoltak be, hogy a sussexiek körbejárták a vendéglőt, és köszöntötték az emebereket is, valahova még leültek inni is.

Borítókép: Profimedia - illusztráció