promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hétfőtől komoly változás lesz a TV2-n, ami minden hétköznapot érint
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jelentős műsorrend-változás következik!

A Promotions korábban beszámolt róla, hogy Kasza Tibi műsora, a Pénzt vagy éveket hamarosan új évaddal tér vissza a TV2-re. Az új adások július 4-e, hétfőtől lesznek láthatók, emiatt pedig komoly műsorrend változás lesz a csatornánál, ami minden hétköznap estét érinteni fog.

  • A Tények Plusz változatlanul 18:45-kor fog kezdődni, és 19:50-ig fog tartani;
  • ezt követi majd a Pénzt vagy éveket új évada, ami egészen 21:15-ig fogja szórakoztatni a tv-nézőket;
  • Kasza Tibiék után a Ninja Warrior Hungary 3. évadának epizódjait fogja ismételni a TV2;
  • 22:35-től A Bank című vetélkedőműsor ismétlése fogja zárni a hétköznap estéket.

Azt nem tudni, hogy a Pénzt vagy éveket meddig marad majd képernyőn, és egyelőre arról sincs információ, hogy Kasza Tibiéket után milyen műsort fog adni a TV2.

A Pénzt vagy éveket minden adásában 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk a sztárpároknak. A játék előrehaladtával pedig egyre nagyobb a tippelés tétje, így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. A döntőben a megmaradt nyereményt viszont csak akkor vihetik haza, ha tökéletesen eltalálják az előttük álló hetedik ember életkorát. A tippelés során továbbra is rendelkezésre állnak a már ismert segítségek, legyen az akár egy sláger, egy híresség fotója, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon álló civil született. Egy extra mankót is felhasználhatnak a párosok: telitalálat esetén a következő játékostól plusz segítségként kérdezhetnek hármat, amire a játékos, a barkochbához hasonlóan, csak igen, nem és nem tudom válaszokat adhat.

A műsorban most is sztárpárok próbálják meg helyesen megtippelni vadidegenek életkorát. Az új évadban feltűnik majd többek között Kökény Attila és felesége, Aranka, Jolly és Szuperák Barbi, Király Viktor és Király-Virág Anita, Zoltán Erika és Vincze Lilla, Köllő Babett és Demcsák Zsuzsa, Csepregi Éva és Delhusa Gjon és még sokan mások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás