Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fél Magyarország lesokkol attól, ami kiderült Terence Hill-ről

Fél Magyarország lesokkol attól, ami kiderült Terence Hill-ről

Zene, Film & Kultúra

Fél Magyarország lesokkol attól, ami kiderült Terence Hill-ről

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:16

Még erre is volt esély. Elképesztő lett volna.

Bud Spencer és Terence Hill, azaz Carlo Pedersoli és Mario Girotti olyan legendák Magyarországon, akikről örökké beszélni fogunk, filmjeiket pedig mindörökre játszani fogják a televíziók. A két sztár, vagyis a páros közös filmjeikkel utat váltott a hallhatatlanságba, erről senkinek nincsenek is kétségei. Így pedig generációról-generációra milliókat érdekel minden a két ikonról.

Elképesztő, de igazából kettőjük közül csak Terence Hill készült színésznek, ő már gyermekkorában eldöntötte, hogy a reflektorfényben szeretné élni az életét. Bud Spencernek nem voltak a kezdetek kezdetén ilyen tervei.

Ezért sem lehet véletlen, hogy Terence Hill-t bizony több nagy, csúcsdobásnak ígérkező forgatókönyvvel is megkeresték az évek alatt. Ám ő nagyon sokszor mondott nemet már. Az egyik legizgalmasabb ilyen felkérés, amelyre nemet mondott, az éppen a Rambo-film volt, amelyben később Slyvester Stallone alakította a Vietnámot is megjárt harcost.

Miért utasította vissza?

Hill egész életében látványosan kerülte az olyan szerepeket, amelyek ellenkeztek elveivel. A film számára túl véresnek tűnt, épp ezért nem vállalta el a főszerepet. Erről pedig egy tévéműsorban is beszélt, illetve egy könyvben is megemlítette már.

Szinte hihetetlen, de 1982-ben akár őt is láthattuk volna tehát Ramboként. Sőt, még Arnold Scwarzenegger ügynöke is megkereste őt ekkoriban egy olyan tervvel, hogy Charles Bronson Bosszúvágyához hasonló, durva akciófilmet forgassanak. Hill azonban erre is nemet mondott.

Még több érdekesség érdekel a legendáról?

(Krumplishal Blog/Port)

Borítókép: Profimedia - illusztráció