promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs tovább: kiderült a borzasztó igazság Meghan Markle-ről, Harry herceg legszívesebben hazamenne - állítja egy szakértő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Királyi szakértők járták körül a kérdést.

Az utóbbi időben egyre több királyi szakértő lett, aki a brit királyi család nagyobb és kisebb kérdéseivel is foglalkozik, rengeteg könyv is megjelenik a témában, sőt, vannak olyan királyi szakértők is, akik kifejezetten a családtagok gesztusait, testbeszéd-jeleit elemzik a publikum számára. Most a Cosmopolitan számolt be egy királyi szakértő elemzéséről, aki kifejezetten Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatát elemezte.

Úgy tűnik az analitikus megfogalmazásából, hogy nagy baj lehet. De mégis milyen jelekből jutott erre a következtetésre?

Az elmúlt hónapokban rengeteg cikk jelent meg a sussexiek kapcsolatáról, sok elemző már nyíltan beszélt arról, hogy nincs minden a legnagyobb rendben, sőt, sok újságban már olyan hírek is megjelentek, amelyek felvázolták egy jövőbeli szakítás/válás gondolatát is. Ám ezek utóbb mindig pletykának bizonyultak.

Duncan Larcombe királyi szakértő úgy gondolja, hogy Harry hercegnek honvágya lehet, és boldogtalan is. Nagyon sokat jár el lovaspólózni az elmúlt időszakban, miközben előtte csak ritkán élt ezzel a kikapcsolódási formával, miközben nagyon sokat jár el barátaival iszogatni is. Ezek mind-mind olyan dolgok, amelyek Harry korábbi, Meghan előtti életét fémjelezték. Meghan Meghan nincs tekintettel Harry herceg érzéseire - írja a Cosmopolitan.

Közben az is kiderült, hogy Harry és Meghan az utóbbi időben nagyon sok időt tölt együtt tengernetúli szomszádjaival, Orlando Bloom-mal és Katy Perry-vel is.

Érdekelnek még érdekességek a királyi családdal kapcsolatban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás