Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vilmos herceg megrázó kijelentést tett, már semmit sem tehet

Vilmos herceg megrázó kijelentést tett, már semmit sem tehet

Zene, Film & Kultúra

Vilmos herceg megrázó kijelentést tett, már semmit sem tehet

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:58

Régóta lehetett tudni, most kitálaltak.

Vilmos herceg drámai vallomásáról számolt be a Mirror nevű brit bulvárlap az elmúlt napokban. Ugyanis meglehetősen rossz hírek érkeztek a Kensington-palotából, minderről pedig egy brit királyi család szakértő számolt be a lapnak.

Ingrid Seward az újságnak nagyon hosszan elemezte, hogy mi vezetett idáig, hogy a két testvér, Harry herceg és Vilmos herceg nagyon elhidegült egymással, odáig jutott a kapcsolatuk az évtizedek alatt, hogy szinte nem is ebszélnek már egymással.

A szakértő is minden kapcsolat megszakadásának eredőjét az ikonikus Oprah-interjúhoz kapcsolja, amikor rengeteg, addig nem ismert dolog került nyilvánosságra.

A média nagyfokú érdeklődése is ehhez a kuriózum beszélgetéshez datálható. Vilmos ezen nem tudott túllépni, mivel úgy érezte, hogy eltúloztak a történteket a sussexiek. Még most sem nagyon találkoztak egymással II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségén.

Katalin hercegné mindent megpróbált, hogy közelebb hozza a testvéreket, de neki sem sikerült. Vilmos herceg pedig úgy érzi, hogy már semmit nem tehet, így pedig másra koncentrál.

Vilmosnak nagy tervei vannak a monarchiával, szeretné megreformálni azt, vonzóbbá tenni a fitalabbak számára. Pedig Vilmos és Harry elképesztően voldog időket is töltöttek együtt, íme egy kis válogatás:

(via Blikk Rúzs)

Borítókép: Profimedia - illusztráció