Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre: zöld lámpát kapott a Netflix beteg sikersorozata - Visszatér a Squid Game

Végre: zöld lámpát kapott a Netflix beteg sikersorozata - Visszatér a Squid Game

Zene, Film & Kultúra

Végre: zöld lámpát kapott a Netflix beteg sikersorozata - Visszatér a Squid Game

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:52

Hatalmas örömhírünk van azoknak, akik szerették a Netflix egyik legfelkavaróbb alkotását, a Squid Game-et.

Tavaly az egész világot meghódította a Netflix Squid Game, azaz a Nyerd meg az életed című dél-koreai sorozata, ami arról szól, hogy pár anyagi gondokkal küzdő, kétségbeesett ember résztvesz egy beteg játékban, aminek során különböző feladatokat kell végrehajtaniuk, és aki túléli őket, az elképesztően gazdaggá válhat – de az a rengeteg pénz nem feledteti el a traumát, amit az okoz, hogy végig kell nézni a játékostársak brutális és könyörtelen halálát.

A Netflix legnézettebb alkotása lett a Squid Game, ami végül popkulturális mérföldkővé vált, hiszen mindenhol csak erről lehetett hallani, az internetet ellepték a paródiák, rajongói videók, mémek, miközben még a legnagyobb hollywoodi sztárok is teljesen odavoltak érte – ráadásul még komoly nemzetközi díjakat is bezsebelt Hwang Dong-hyuk zseniális alkotása.

A gigantikus sikert látva természetes volt, hogy a Netflix berendeli a Squid Game folytatását, így sok helyen már hónapokkal ezelőtt tényként közölték, hogy jön a 2. évad, de a streamingóriás most végre hivatalosan is bejelentette, hogy bizony tényleg így van: hamarosan folytatódik a Nyerd meg az életed – sőt, már most elkezdtek pletykálni a 3. szezonról is.

Aki látta a Squid Game 1. évadát, az jól tudja, hogy bőven vannak még kérdések, amiket sürgősen meg kéne válaszolniuk a készítőknek, így igazán örömteli, hogy Hwang Dong-hyuk lehetőséget kap arra, hogy tovább építse ezt az elgondolkodtató, durva világot, amit a szemünk láttára felépített – és persze végre helyre tegyen pár dolgot a nézőkben.

Arról még nincsenek hírek, hogy pontosan mikor jön a Squid Game folytatása, illetve hogy kik fognak szerepelni benne, de azt valószínűleg nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Lee Jung-jae által alakított főhős, Seong Gi-hun vissza fog térni, hiszen eddig is az ő szemén keresztül láttuk a felfoghatatlan terrort, amit a játékok képviseltek, így nagy hiba lenne, ha nélküle jönne a 2. évad.

Itt lehet megtekinteni a Netflix hivatalos bejelentését:

Borítókép: Profimedia