promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentés jött az HBO Maxtól, erről minden magyarországi előfizetőnek tudnia kell
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre a hírre senki sem számított.

Egyre több magyar tartalom kerül fel az HBO Maxra. Az áprilisban debütált A besúgó című sorozatot összesen 61 országban láthattak a streamingszolgáltató előfizetői, és úgy tűnik, komoly sikere is van. Nemrég kiderült, hogy hamarosan egy újabb hazai gyártású produkció fog készülni az HBO Maxra, amely körül egyelőre hatalmas a titkolózás.

Az HBO Magyarország producere, Závorszky Anna nemrég a rejtélyes produkcióról beszélt, amiről kiderült, hogy egy reality. Bár a címe és a premierjének napja egyelőre nem publikus, annyi bizonyos, hogy egy olyan, ismert formátum alapján készült reality lesz, ami a nézők számára újdonság lesz.

„Most már elárulhatjuk, hogy biztosan lesz egy saját gyártású realitynk. A címét még nem mondhatom el, mert a forgatás előtt állunk. Több éve dolgozunk azon, hogy az non-scripted műfajban is műsort gyárthassunk, hiszen az amerikai anyacégünkben is megjelent már évekkel ezelőtt ez az ambíció. A WarnerMedia és a Discovery egyesülése után pedig még egyértelműbb cél lett, hogy non-scripted téren is erősítsünk. Egy már ismert formátum alapján készül a realitynk, amely a nézőink számára újdonság lesz, de reményeink szerint felismerhetően a csatornánkra jellemző minőséget hozunk ebben a műfajban is”

- nyilatkozta a producer.

Az HBO Max folyamatosan újabb tartalommal hálálja meg az előfizetők bizalmát. Néhány napja került fel a Legendás állatok-széria harmadik etapja, a Dumbledore titkai is, amivel visszatérthetünk J. K. Rowling varázslatos világába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás