promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez gyászol, szívszorító fotóval és üzenettel búcsúzott a legendától, Ray Liottától
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő gyászolja egykori filmes partnerét.

A napokban érkezett a szomorú hír, hogy álmában elhunyt a világ egyik legjobb karakterszínésze, Ray Liotta, akit Magyarországon elsősorban a Nagymenők című Martin Scorsese-filmből ismerhetünk. Ray Liotta ezzel a filmmel írta be nevét a világ filmes történelmének nagykönyvébe. Ez nem véletlen, hiszen a Nagymenők fordulópont a gengszterfilmek zsánerében, később sokan követték a zseniális Scorsese mintáját.

Ray Liotta pedig a film egyik ikonikus szereplője volt, akitől azért rendesen ránk jön a frász, bármennyire is barátkozósra veszi a figurát a film nagy részében. A 67 évesen eltávozó sztárt most egész Hollywood gyászolja.

Jennifer Lopez az Instagram-oldalára tett ki szívhez szóló személyes sorokat egy igazán kedves közös fotó kíséretében. A két színész amúgy a Shades of Blue című sorozatban játszott együtt, a széria pedig magyarul a Piszkos zsaruk címet kapta. A sorozat végül három évadot élt meg.

Jennifer Lopez arról ír a kis levélben, hogy az első dolog, ami eszébe jut Ray-ről az, hogy mennyire kedves volt az énekesnő gyermekeihez. És bár a filmvásznon mindig kemény fickót játszott, belül egyáltalán nem volt ilyen a való életben. Amikor az első közös jelenetre készült Ray-jel, nagyon izgatott volt, de azonnal megvolt közöttük a szikra.

Jennifer Lopez elmondása szerint Ray Liotta nagyon őszinte és érzelmes ember volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás