promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson lehet az Aladdin 2. Dzsinije Will Smith helyett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney eltávolíthatja Will Smith-t az Aladdin 2-ből.

A 2019-ben bemutatott élőszereplő Aladdin óriási anyagi siker lett, és a nézői visszajelzések alapján is jó ötlet volt a Disney-től, hogy újraalkotta az egyik legnépszerűbb rajzfilmjüket.

Nem is gondolkodtak sokat a stúdiónál, 2020 februárjában bejelentették, hogy készül a folytatás, aminek forgatókönyvét John Gatins (Vasököl, Need For Speed), és Andrea Berloff (World Trade Center, A bűn királynői) írja, a rendezői székbe pedig ezúttal is Guy Ritchie fog ülni.

[[cikk]]

Az Aladdin 2. hivatalos IMDb-oldalán egyelőre csak a Jázmint alakító Naomi Scott, és az Aladdint megformáló Mena Massoud van bejegyezve, arról viszont egyelőre nem tudni, hogy például Will Smith-nek mi lesz a sorsa. Hiszen az élőszereplős filmben Dzsini nemcsak, hogy fel lett szabadítva, de hús-vér ember lett belőle. Ettől függetlenül persze nem lenne akadálya, hogy a folytatásban is szerepeljen, de az Oscar-gálán történtek miatt most felröppent az a pletyka, hogy a Disney teljesen elfordult a színésztől, és nem is terveznek vele a továbbiakban.

A híresztelések szerint a Disney Dwayne Johnsonnal tárgyal Dzsini szerepéről, bár ezt sem a stúdió, sem a színész nem erősítette meg.

Az már biztos, hogy az Aladdin 2. része nem az 1994-ben bemutatott Aladdin és Jafar élőszereplős változata lesz. Nem kizárt, hogy Jafar karaktere visszatér a folytatásban, de az írók igyekeznek egy újfajta folytatást kidolgozni, amihez Az Ezeregyéjszaka meséi-ből fognak meríteni. Az IMDb szerint az Aladdin 2. valamikor 2025-ben debütálhat a mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás