promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet az Oscar-díj: Adam Sandler élete alakítását nyújtja a Netflix drámájában?
Borítókép:  youtube.com/Netflix Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Mindent egy lapra című kosaras dráma legújabb előzetese, amiben Adam Sandler rendesen odateszi magát.

Adam Sandler évekkel ezelőtt még az idióta vígjátékok királya volt, de néha azért megvillantotta a benne rejlő tehetséget is, így sosem írta le őt teljesen Hollywood. A színész mostanában sem hanyagolja el a tőle megszokott egyszerű komédiákat, de látszik rajta, hogy 55 évesen már keresi a kicsit érettebb, komolyabb projekteket is, amik akár még Oscar-díjat is hozhatnak neki – jó úton halad, ugyanis a legújabb filmje kifejezetten ígéretesnek tűnik.

A Mindent egy lapra című drámában Adam Sandler egy amerikai kosárlabda csapat tehetségvadászát alakítja, aki hiába csinálja már ezt több évtizede, mégse érzi azt, hogy igazán letett valamit az asztalra – de minden megváltozik, mikor talál Spanyolországban egy született tehetséget, így elhatározza, hogy hajrázik egy nagyot, és megmutatja, mit tud.

A Jeremiah Zagar által rendezett alkotásban Adam Sandler mellett olyan színészek tűnnek fel, mint például Queen Latifah, Ben Foster vagy a legendás Robert Duvall, szóval remek gárdát sikerült összerántania a Netflixnek.

Az új előzetes alapján Adam Sandler valóban megmutatja a drámai arcát, hiszen még motivációs beszédet is fog tartani, ami szinte kötelező eleme egy sportfilmnek – sőt, sok színész pontosan ezért szokott Oscar-díjat kapni, vagyis a komikus tényleg egyre közelebb kerül az áhított arany szobrocskához.

A Mindent egy lapra június 8-án kerül bemutatásra Netflixen, itt lehet megtekinteni a magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás