promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, mintha Doktor House hajléktalanná vált volna – ennyire nem megy jól neki?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 62 éves színész olcsó melegítőben, bozontos arcszőrzettel jelent meg a nyilvánosság előtt.

A Doktor House című amerikai kórházsorozat első részét 2004-ben láthatták a nézők, és a sorozat végül 8 évadot és 177 részt megélve 2012-ben múlt ki. Főszereplője, az angol Hugh Laurie aligha lesz képes felülmúlni az ezzel aratott sikereit, de természetesen nem is ez a fő célja.

A nyers, ám megbízható Doktor House kiváló alakítóját nemrég elég aggasztó állapotban látták a londoni utcákon. Az immár 62 éves színész melegítőben, mintás sapkában, bozontos arcszőrzettel sétáltatta kutyáját, és látszólag nem volt jó kedvében.

Az elsőre hajléktalannak is nézhető Laurie annak idején a legjobban fizetett színészek közé tartozott, hiszen a végén már 250 ezer fontot (azaz mintegy 110 millió forintot) kapott a sikersorozat egy-egy epizódjáért.

Akkor mire ez a nagy átváltozás, a bozontos arcszőrzet és a véreres szemek? Talán elúszott a vagyon? Szerencsére erről szó sincs, Laurie továbbra is szorgalmasan dolgozik, pontosabban jelenleg éppen a frissen készült, háromrészes minisorozatának (Miért nem szóltak Evansnek?) műsorra tűzését várja.

A produkció Agatha Christie regénye alapján készült, a forgatókönyvet és a rendezést pedig Laurie vállalta magára, aki természetesen szereplőként is feltűnik. A trailer szerint itt jóval ápoltabb és rendezettebb lesz, mint kutyasétáltatás közben.

A „hobó” kinézetre egyébként az angol lapok sem adtak magyarázatot, valószínű, hogy a színész kissé elengedte magát, és így vezeti le a forgatással járó stresszt és fáradalmakat. Tény, hogy ebben a formában kevesebben ismerték fel, vagyis elkerülhette a rajongók zaklatásait.

„Általában jobban szeretem azt, ahogy az angol férfiak kinéznek, szemben az amerikaiakkal. Függetlenül a foglalkozásuktól, az amerikaiak mindig makulátlanul ápoltak. A hajuk frissen nyírt, és úgy tűnik, mintha mindig fésűt hordanának a zsebükben”

– jegyezte meg egyszer a színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás