promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyet még nem láttunk - Vadállatokként viselkednek a szereplők a Bridgerton sztárja szerint az új évadban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jonathan Bailey szavai alapján nagyon intenzív részekre számíthatnak a sorozat rajongói.

Az első évadban Daphne és Simon szerelmét követhették a Bridgerton nézői. Az erotikával túlfűtött sorozat óriási sikert ért el, így nem volt meglepő, hogy berendelte a Netflix a második évadot, ami nemsokára érkezik is a streaming platformra.

A következő szezon Anthony, a legidősebb Bridgerton testvér szerelmi életét tárja majd fel. Jonathan Bailey, aki a férfit alakítja, most mesélt egy keveset az új évadról és arról, hogy mire számíthatunk.

Anthony két nő között fog őrlődni, ők Kate és Edwina Sharma, így egy bonyolult szerelmi háromszöggel kell megbirkóznia az szereplőknek.

„Mindketten vonzódnak hozzá. Ez egy érdekes szerelmi háromszög; veszélyes, ha testvérekről van szó”

- mondta a színész.

„Az 1. évadban nem volt ilyen, de egyfajta vadállatiság van közöttük. Mindannyian állatok egymással… Az ellenségek szerelme igazán extrém. Egy másodpercen belül beindíthatnak egymásban valamit, akár egyetlen gombnyomással, és ez ösztönös. Az önérzetüket másokra vetítik, de ezt nem tudják megtenni [egymással]; meztelenül állnak egymás előtt”

- tette hozzá.

A két nő Anthony szerelemhez való hozzáállását fogja megtestesíteni, az egyik a szívét, a másik az eszét, a logikus döntést jelképezi.

„Ez az ellökés és vonzódás jól szemlélteti, hogy mennyire intenzív szerelembe esni egy olyan merev társadalomban, ahol a nemi szerepek annyira specifikusak, jól mutatja, hogy ezek a szerepek mennyire ellentétesek lehetnek a boldogsággal, a fejlődéssel és a szerelemmel.”

A Bridgerton új epizódjai március 25-től érhetőek el Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás