promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adele mindenkit elkápráztatott a megjelenésével - fotó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Adele a vörös szőnyegen dívaként vonult fel - Legyél szemtanúja az átalakulásnak!​

Van manapság olyan ember, aki nem ismeri a gyémánthangú Adele-t? Az előadónőnek folyamatosan sikerül megugrania saját teljesítményeit, valósággal felülmúlja önmagát minden egyes alkalommal, amikor visszatér az alkotáshoz. Legutóbb a 30 címet viselő albumával ajándékozott meg minket, amiben a rekordokat megdöntő Easy on Me dala is szerepel. Most azonban nem csak hangjával, de külsejével is elkápráztatott mindenkit az énekesnő. 

A BRIT gála vörös szőnyegén igazi dívaként jelent meg, ami azért is számított hatalmas kuriózumnak, mert Adele-t már évek óta nem láthattuk az eseményen. Kétség sem fér hozzá, hogy ezúttal lehengerelte az embereket. 

A gála során minden téren tündökölhetett az eladóművésznő, hiszen mind Az év dala, mind Az év albuma kategóriában győztesként távozott. Mutatjuk lélegzetelállító megjelenését:

Forrás: Profimedia

Adele egy tüllgallérral díszített, fekete, hosszú, bársony Giorgio Armani Privé ruhában érkezett a vörös szőnyegre, amit kifejezetten csak neki terveztek erre az eseményre. 2012-ben hasonlóan fekete öltözetben volt jelent az angol díva, de a különbséget egykori és mostani énje között nehéz nem észrevenni. 

Forrás: Profimedia

Az este fénypontjaként természetesen hangját is kieresztette Adele: nyertes albumából adta elő az I Drink Wine című dalt, amit már egy másik ragyogó szettben énekelt. A felejthetetlen előadást megtekinthetjük a következő videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás