promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex gyűlöli a világ egyik legnépszerűbb sorozatát, de a párja miatt ezt is be kell vállalnia
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az az igazi szerelem, amikor olyan szériát viselsz el a párod miatt, amit szabályosan utálsz.

ByeAlexre ismét rátalált a szerelem, és bár a párját már megmutatta Instagramon, rögtön jelezte, hogy a sajtó semmilyen körülmények között nem veheti át a képet.

Az énekes igyekszik óvni a kedvesét a nyilvánosságtól, amennyire csak lehet. Azért ide kattintva meg tudjátok nézni, hogy milyen szépek együtt.

Úgy néz ki Benjamina formálja is ByeAlexet, pedig a művésznek meg van a kis külön világa, szóval ez abszolút nem lehet könnyű feladat. Az énekes sokat költözik, és a párja rávette, hogy töltsön kicsit több időt a lakberendezéssel, hogy minden otthonosabb legyen.

Bár sok időt töltenek együtt, úgy néz ki az összeköltözést még nem vállalták be, pedig erről pletykált mindenki.

Egy pár életében mindig eljön az a pillanat, amikor elkezdenek közösen valamilyen sorozatot nézni. Nos, lesz egy széria, amire ByeAlex sosem lesz kíváncsi, és az a Szex és New York. Ehhez ugyebár a folytatás, az „És egyszer csak...” is hozzátartozik.

 „Az új szex és new york részeknél félelmetesebb sztem nincs. már a trailerekben is láttam, hogy rettentő parára operáltatták magukat közel hatvanéves korukra ezek a hölgyek, de mióta jamina minden új részt megnéz itthon és így én is látok belőle (pedig sose szerettem): félek. félek tőlük”

– írta le a szériáról a véleményét ByeAlex.

Az HBO MAX nagy dobásnak szánta, de IMDb-n is csak 5,4 csillagon áll a minisorozat, ami elképesztően gyenge.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás