promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, a legújabb képéről beszél a fél internet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzeneggernek mindössze egyetlen fotót kellett kiraknia ahhoz, hogy megmozgassa az internet népét.

Arnold Schwarzenegger az egyik utolsó igazi filmsztár, aki olyan alkotásoknak köszönhetően lett legendás, mint például a Terminátor, Ragadozó, Kommandó, A feláldozhatók, Az utolsó akcióhős vagy a Total Recall. A színész hamarosan az Ikrek folytatásában fog feltűnni, de úgy néz ki, hogy előtte még lesz egy igazán érdekesnek ígérkező, felettébb rejtélyes projektje.

Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, ugyanis nemrég csak úgy a semmiből kirakott egy nagyon menő posztert, amin az olümposzi legfőbb isten, Zeusz szerepében láthatjuk őt teljes felszerelésben, hosszú, ősz hajjal és szakállal, miközben villámcsóvák törnek ki az ujjából – ráadásul egy dátum is szerepel a képen: 2022 február.

Az emberek persze rögtön elkezdtek kombinálni, a legtöbben pedig arra jutottak, hogy ez a bejegyzés valószínűleg egy film, vagy sorozat eljövetelét jelzi – de ez még egyáltalán nem biztos, hiszen egyetlen stúdiónak vagy streaming szolgáltatónak a logója sem szerepel a plakáton.

Könnyen lehet, hogy Arnold Schwarzenegger csupán egy mókás reklámot, vagy valami hasonlót lengetett be, de az biztos, hogy annyira jól néz ki a fotón, hogy a rajongók egyből követelték, hogy tényleg készüljön el a Zeusz film a főszereplésével – ami kifejezetten érdekes lenne, hiszen 1970-ben ő alakította Zeusz fiát, Herkulest a Herkules New Yorkban című alkotásban.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját, ami szinte felrobbantotta a netet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás