Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, a legújabb képéről beszél a fél internet

Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, a legújabb képéről beszél a fél internet

Zene, Film & Kultúra

Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, a legújabb képéről beszél a fél internet

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:38

Arnold Schwarzeneggernek mindössze egyetlen fotót kellett kiraknia ahhoz, hogy megmozgassa az internet népét.

Arnold Schwarzenegger az egyik utolsó igazi filmsztár, aki olyan alkotásoknak köszönhetően lett legendás, mint például a Terminátor, Ragadozó, Kommandó, A feláldozhatók, Az utolsó akcióhős vagy a Total Recall. A színész hamarosan az Ikrek folytatásában fog feltűnni, de úgy néz ki, hogy előtte még lesz egy igazán érdekesnek ígérkező, felettébb rejtélyes projektje.

Arnold Schwarzenegger mindenkit meglepett, ugyanis nemrég csak úgy a semmiből kirakott egy nagyon menő posztert, amin az olümposzi legfőbb isten, Zeusz szerepében láthatjuk őt teljes felszerelésben, hosszú, ősz hajjal és szakállal, miközben villámcsóvák törnek ki az ujjából – ráadásul egy dátum is szerepel a képen: 2022 február.

Az emberek persze rögtön elkezdtek kombinálni, a legtöbben pedig arra jutottak, hogy ez a bejegyzés valószínűleg egy film, vagy sorozat eljövetelét jelzi – de ez még egyáltalán nem biztos, hiszen egyetlen stúdiónak vagy streaming szolgáltatónak a logója sem szerepel a plakáton.

Könnyen lehet, hogy Arnold Schwarzenegger csupán egy mókás reklámot, vagy valami hasonlót lengetett be, de az biztos, hogy annyira jól néz ki a fotón, hogy a rajongók egyből követelték, hogy tényleg készüljön el a Zeusz film a főszereplésével – ami kifejezetten érdekes lenne, hiszen 1970-ben ő alakította Zeusz fiát, Herkulest a Herkules New Yorkban című alkotásban.

Itt lehet megnézni Arnold Schwarzenegger posztját, ami szinte felrobbantotta a netet:

Borítókép: Profimedia