promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb gyomorforgató kivégzésekre számíthatunk: jön a Mortal Kombat folytatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre hivatalosan is megerősítették, hogy folytatást kap a tavaly bemutatott Mortal Kombat, ráadásul nem akárki írja.

A világon szinte mindenki ismeri a Mortal Kombat című verekedős, brutális játékszériát, amiből 1995-ben még egy bűnösen szórakoztató filmadaptáció is készült Christopher Lambert főszereplésével. Tavaly kaptunk egy újabb mozis feldolgozást, ami eléggé megosztotta a kritikusokat, de a játékok rajongói nagyon élvezték a sok-sok durva kivégzés miatt, így az év egyik legnagyobb sikere lett az HBO Max nevű streaming platform számára.

Már eddig is pletykáltak róla, de most hivatalossá vált, hogy jön a 2021-es Mortal Kombat folytatása.

Amit amúgy nem más fog írni, mint Jeremy Slater, akinek egyebek között Az Esernyő Akadémia című remek Netflixes sorozatot is köszönhetjük – ráadásul ő írta a márciusban érkező Moon Knight című Marvel szériát is, szóval nem kispályás, ez pedig bizalomra adhat okot.

Az előző filmet leginkább a buta története és párbeszédei miatt kritizálták, de az akciójelenetekkel nem voltak gondok, így ha Jeremy Slater képes lesz valamit kitalálni arra, hogyan lehet izgalmasabban és értelmesebben kitölteni a harcok közti részeket, akkor szinte biztos, hogy elégedettek lesznek a rajongók – a lényeg, hogy az erőszak továbbra is véres és kegyetlen legyen, hiszen abból ered a Mortal Kombat „varázsa”.

Itt lehet megnézni a 2021-es Mortal Kombat magyar előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás